Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokféle volt,nekem sokat segítettek platformváltáskor köjökkoromban occoóé'.
Volt Valami abit 775-ös alaplapom, DDR1 AGP.
Vetem egy Asrock 4CoreDual-VSTA alaplapot (DDR1 és DDR2 ,illetve AGP és PCI-e is volt rajta!), így át tudtam állni jobb memóriára és videókarira(FX5500-7300GT) ugyanazzal a Pentium procival.
Majd a Pentium procit felupgradeltem C2D E6300-ra, beléptem a kétmagos érába.
Aztán ugyanerre építve a következő deszkám az ASUS P5KC volt, ahol DDR2-DDR3 upgrade megvolt. Majd nem sokra rá a C2D E8400 is,majd jobb videókari(GTX 650)
Ezek 14-18 éves koromban nagyon jó dealek voltak, mert fokozatosan, fillérekért zsebpénzből tudtam gépet upgradelni, és ezalatt sose maradtam gép nélkül. Régi szép idők, imádtam....
-
válasz
arnoldito
üzenetére
Szerintem amióta a memóriavezérlő a prociba lett integrálva, azóta nem lehet ilyen lapot csinálni, mert a proci csak egyféle memóriát kezel. Régen a chipsetek kezelhettek kétfélét, a memóriaszabvány-váltás időszakában, és emiatt készülhetett olyan lap, amire mindkét féle ramfoglalat került (de egyszerre csak az egyik típust kezelte). Nem újdonság ez, már a régi Socket 7-es lapok között is volt olyan, amire EDO és SDRAM foglalat is került, aztán később a DDR1 megjelenésekor is voltak elfajzott lapok, amiken SD és DDR foglalat is volt. De a CPU-ba integrált memóriavezérlők óta nem találkoztam ilyennel (AMD fronton Athlon 64 és felette, Intel fronton az első Core i* szériától kezdve).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). 2db ddr2 és 2db ddr3 foglalat volt rajta. S775 azt hiszem.