- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Egyetértek hogy nincs mit vitatkozni a témán, mégis amikor pl. az egyes villamosról figyelem a dugót a Hungárián, saját megfigyelésem szerint kb. 20-30%-ban az emberek tojnak rá, és most sztereotípiák nélkül, Audis, BMW-s, Suzukis, kisteherautós, SUV-os, családi autós, random sofőrt és utast is szoktam így látni. Felfoghatatlan (lenne ha nem látnám ugyanezt a hozzáállást a közlekedésben is már évek óta).
Még egy jóság: még saját anyám (és persze bárki aki ezt csinálja) hülye szokásával sem tudok megbékélni, hogy sosem köti be magát azonnal amikor beül és úgyis pár másodpercet melegedne a motor legalább, hanem azonnal indul, majd párszáz méter után kotorászik jobbra balra, nem fogja a kormányt, nem vált rendesen, csak hogy kínlódva be tudja magát kötni. És én vagyok véres rongyként nézve amikor megkérdezem, hogy muter mi a ft csinálsz.
Ghoosty: "30 felett már én sem gondolom, hogy akár modern autónál meg tudnám tartani az ütközés erejét, de a 20 kevésnek tűnik."
Szerintem az átlagember még szándékosan se nagyon tud arra felkészülni, hogy ő most 20-ról 0-ra fog nagyon hamar lelassulni és azt majd ő jól kitartja. Most akkor vegyük hozzá hogy pont a baleseteknél egész biztosan nem áll erre készen, még egy parkolós koccanásnál sem
Új hozzászólás Aktív témák
lo A KRESZ hatályos szabályzata alapján a biztonsági öv használata kötelező. Sok esetben életmentő lehet, de számtalan...
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE drón eladó, új, bontatlan, garanciás, hasznos kiegészítőkkel
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest