- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerekZsolt
csendes tag
Sziasztok,
A lányomnak sikerült vásárolni egy Iphone szerű androidos készüléket, amelyben MT6592 processzor fut. A készülék szinte minden alkalmazása kínai, ezért kértem a küldőt, hogy segítsen egy angol op rendszerre történő cserében. Megkaptam tőle a kb. 1,2 GB mérető csomagot, aminek a magva egy A193MW_92_648_P1MB4_BS_HD_V1.4_20150409_CN_ML_update.zip file, és az SP tool alábbi verzióját: SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1448.00.000.zip
Az általa elmondottaknak megfelelően telepítettem a gépre a telefon driverét, amit a számítógépem most már felismer YunOs Phone/ YunOs ACB interface néven. Az SP Flash-t elindítottam, a scatter file-t megkerestem, az betöltött, a listán minden kijelölt állapotban van. Ekkor klikkeltem a download ikonra, és feldugtam USB-n a kikapcsolt készüléket. Aksi van benne, mivel nem kivehető a készülékből.
Az alsó sor pirosra váltott, majd kaptam az alábbi hibaüzenetet: PMT changed for the ROM; it must be downloaded.
Az SP szerint ezt azzal javíthatom, ha format+download módban indítom a telepítést. Bátorságnak nem vagyok híján, de ezt nem mertem ezidáig megtenni. A kicsi kínai barátom azóta küldött három SP Tool és ROM verziót, valamennyi telepítésére ez a hibaüzenet a válasz.
Hol van a hiba az eljárásban? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - 3-as csomagban
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- IPhone 16 128GB gyári független 3 év jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest