Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BerekZsolt

csendes tag

Sziasztok,

A lányomnak sikerült vásárolni egy Iphone szerű androidos készüléket, amelyben MT6592 processzor fut. A készülék szinte minden alkalmazása kínai, ezért kértem a küldőt, hogy segítsen egy angol op rendszerre történő cserében. Megkaptam tőle a kb. 1,2 GB mérető csomagot, aminek a magva egy A193MW_92_648_P1MB4_BS_HD_V1.4_20150409_CN_ML_update.zip file, és az SP tool alábbi verzióját: SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1448.00.000.zip

Az általa elmondottaknak megfelelően telepítettem a gépre a telefon driverét, amit a számítógépem most már felismer YunOs Phone/ YunOs ACB interface néven. Az SP Flash-t elindítottam, a scatter file-t megkerestem, az betöltött, a listán minden kijelölt állapotban van. Ekkor klikkeltem a download ikonra, és feldugtam USB-n a kikapcsolt készüléket. Aksi van benne, mivel nem kivehető a készülékből.

Az alsó sor pirosra váltott, majd kaptam az alábbi hibaüzenetet: PMT changed for the ROM; it must be downloaded.

Az SP szerint ezt azzal javíthatom, ha format+download módban indítom a telepítést. Bátorságnak nem vagyok híján, de ezt nem mertem ezidáig megtenni. A kicsi kínai barátom azóta küldött három SP Tool és ROM verziót, valamennyi telepítésére ez a hibaüzenet a válasz.

Hol van a hiba az eljárásban? Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák