- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Balázs2: Gmail
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
aytukabozs #1143 üzenetére
Jobb esetben van olyan.
-
btz
addikt
Csináltam egy mentést a Concorde 6500 telefontomról. Az alábbi linken lévő fájlok jöttek létre. Megcsináltam az átalakítást az SP Flashtoolhoz, de nekem nem jött létre a leírásban szereplő serco.bin fájl, hanem egy serco.img lett de ezt az MTK Droidtools átmásolta a Flashtoolsnak előkészíttett átalakított fájlok közé.
-
btz
addikt
Közben megtaláltam a Frissített cikket is és ott olvastam hogy a 6589-es MTK-n (Amilyen a Concorde 6500-as is) már simán menet közben is meglehet szerezni a rootot, de gondolom ha van végleges root akkor erre nem lesz szükség, majd meglátom úgy is menet közben.
UP: Természetesen a Köszönet cappa-nak szólt nem DjTrasynak
-
btz
addikt
Köszönöm ezt a cikket, remélem visszatalálok még ide, mert egy Concorde 6500 MTK-s készüléket akarok lementeni vele.
Ha a teló már rootolva van, akkor is kell használni a leírás root részében írt kétszeri újraindításos megoldást?
Nagyon még nem volt időm beleolvasgatni a több mint ezer hszbe-de ha lesz időm rá, akkor megteszem mert nem akarok olyat kérdezni ami már elhangzott, főleg nem olyat ami már többször is. Igaz ismétlés a tudás anyja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Háztartási gépek
- Interactive Brokers társalgó
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest