- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Benhill #1249 üzenetére
Huh... Lényeg, hogy nem tetted tönkre.
Amúgy a G4S-nek van saját topikja, ott nézz mindenképpen körül!
Nekem is G4S van. A GPS-en kívül még most is megállja a helyét a sok újdonság között.Arra figyelj, hogy ha egyszer 4.4-re frissítesz, akkor más recovery kell már, mint az első 4.2-eshez készült CWM recovery!
Ráadásul 4.4-> 4.2 downgrade érintőképernyő elkalibrálódással jár, de erre is van megoldás.A CM rommal alapvetően nem lősz mellé, bár meg kell találni a megfelelő alapsávi modem fájlt hozzá, mert térerőben gyengébb az CM12-höz csatolt alapsávi, mint a 4.x-es romokhoz járó.
-
válasz
Benhill #1247 üzenetére
Az usb vcom driver a flashtool-hoz kell. A becs fájl egy .bat (batch, azaz kötegelt futtatható fájl; batch, ejtsd: "becs"), kissé fonetikusan leírva.
Tehát neked egy 4.2.2-es ROM-mal ellátott telefonod van.
Flashtool-lal tedd vissza a boot.img-t; elméletileg megjavul a telefonod.
-
válasz
Benhill #1245 üzenetére
Csak a formatot ne!!! NE!
Miért kell végleg tönkretenni?Ha nem frissítettél még a CM rom-ra, akkor vélhetően marad a helyén a rendszer és csak a boot-ot tetted haza.
Ezt ki lehet javítani, csak tudni kellene, hogy piszkálás előtt mi volt rajta.
Ehhez segítség az az MTKDT mentés, amit csináltál: a phone.info fájlban benne lesz az android verzió.
(linkeket most nem tudok nézni) -
válasz
Benhill #1243 üzenetére
Hogy érted hogy recovery-ből zip fájlt? Oda csak .img-t lehet csatlakoztatni.
Ezt a kijelentésedet gondold át azért egy kicsit, mert nem így van.
Egy rom telepítése vagy Flashtool-lal történik, vagy OTA frissítéssel, vagy mod recovery-ből zip fájl telepítésével, vagy adb sideload-dal.Factory mode, az nekem nem jön elő egyébként: power gomb+hangerő le gombokkal.
Ez azért van, mert a g4s-en nincs factory mode. -
válasz
Benhill #1241 üzenetére
Honnan szedted, hogy MTKDT-vel lehet szoftvert frissíteni?
Ha a boot.img-t módosítod, attól még nem lesz más rendszered.Azt a CM-xx-xxx zip fájlt recovery-ből kell feltenni, és működni fog (tudom, mert telepítettem már én is). Csak el kellett volna olvasni a telepítési útmutatót a CM-hez.
-
válasz
Benhill #1239 üzenetére
Amúgy hogy érted hogy ne akarjam? Micsodát? Az a rom elvileg a G4S-re való.
Ez igaz. De mit szeretnél csinálni? Mi a szándékod?a fastboot mode, azt hol találtam, melyik programban?
hát kellene egy fastboot.exe valahonnan. ilyet most nem tudok linkelni.
Aztán szépen az MTKDT-ben van egy abd terminal kapcsoló. Azzal előjön egy parancssor.
utána oda begépeled, hogy:
adb reboot bootloader <<- ez bootloader mode-ban indítja újra a telefont.
fastboot devices <<- csak egy ellenőrzés, hogy látszódik-e a telefon fastboot mode-ban.
fastboot flash boot az.eredeti.boot.img <<< flesseli az adott fájlt a boot helyre.
fastboot reboot <<- újraindítja a telefont normál módba,Az mindenképpen jó, hogy csináltál egy MTKDT mentést, azonban egy kérdés: ez a mentés már a cm12-es romról készült?
Milyen rom van most jelenleg rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged