- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomphl
csendes tag
Üdv!
Az én esetemről is be szeretnék számolni.
Vettem egy xiaomi hongmi 1s(nek tűnő) telefont. A kicsi kínai átvert.
A ház alatt mtk6572 lapul, 4 gb rom-mal, vészesen sz*r hangszóróval. A kemera és a képernyő tűrhető. Eddig nem is lenne semmi gond. Eredetileg pálcikául és angolul tudott a rendszer. Gondoltam, hogy magyarítani kellene, gugli playt feltenni stb. Szerintem az összes lehetőséget kipróbáltam a fordításra. De mind hiába. Maradt angol. Gondoltam, hogy se baj, jó lesz így is. A neten ráakadtam egy kis topikra ahol ezt a klón telót vesézik ki, van hozzá rom, leírás stb.
Az mtkdt-zal/vel csináltam egy mentést, scatter fájlt. Után a cwm reciveryt raktam fel ahogy a program felkínálta. Fel is ment, minden rendben volt. Egy kicsivel később olvastam, hogy ahogy én csináltam az nem jó módszer. Recovery.img-t kellet a telóról feltenni. (Előtte visszaállítottam mindent a régire(gyári recovery)). Ezután megcsináltam az utóbbit. A talált romot megpróbáltam a cwm recovery-ből feltenni. Sikerült is, de nem wipeoltam semmit. Így nem indult el. Közben ráákadtam egy frisebb romra. Azt us sikeresen feltettem majd wipeoltam. Újraindítottam de semmit sem csinált. Ugya van fent cwm rec és bemegyek abba és minden jó lesz. De nem. Visszaált a gyári recovery, azzal meg semmitse lehet kezdeni (legalábbis nem tudok) .Olvastam hogy sp flash-sel meg lehet oldani. Rossz scatter fájlt tettem rá. Azóta csak nagyon nehezen tudom behozni a recoveryt. És ennyi. Semmit se tudok csinálni.
Van valakinek ötlete hogy mit lehet ilyen esetben csinálni?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged