Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomphl
csendes tag
Üdv!
Az én esetemről is be szeretnék számolni.
Vettem egy xiaomi hongmi 1s(nek tűnő) telefont. A kicsi kínai átvert.
A ház alatt mtk6572 lapul, 4 gb rom-mal, vészesen sz*r hangszóróval. A kemera és a képernyő tűrhető. Eddig nem is lenne semmi gond. Eredetileg pálcikául és angolul tudott a rendszer. Gondoltam, hogy magyarítani kellene, gugli playt feltenni stb. Szerintem az összes lehetőséget kipróbáltam a fordításra. De mind hiába. Maradt angol. Gondoltam, hogy se baj, jó lesz így is. A neten ráakadtam egy kis topikra ahol ezt a klón telót vesézik ki, van hozzá rom, leírás stb.
Az mtkdt-zal/vel csináltam egy mentést, scatter fájlt. Után a cwm reciveryt raktam fel ahogy a program felkínálta. Fel is ment, minden rendben volt. Egy kicsivel később olvastam, hogy ahogy én csináltam az nem jó módszer. Recovery.img-t kellet a telóról feltenni. (Előtte visszaállítottam mindent a régire(gyári recovery)). Ezután megcsináltam az utóbbit. A talált romot megpróbáltam a cwm recovery-ből feltenni. Sikerült is, de nem wipeoltam semmit. Így nem indult el. Közben ráákadtam egy frisebb romra. Azt us sikeresen feltettem majd wipeoltam. Újraindítottam de semmit sem csinált. Ugya van fent cwm rec és bemegyek abba és minden jó lesz. De nem. Visszaált a gyári recovery, azzal meg semmitse lehet kezdeni (legalábbis nem tudok) .Olvastam hogy sp flash-sel meg lehet oldani. Rossz scatter fájlt tettem rá. Azóta csak nagyon nehezen tudom behozni a recoveryt. És ennyi. Semmit se tudok csinálni.
Van valakinek ötlete hogy mit lehet ilyen esetben csinálni?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videó stream letöltése
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest