- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Után a cwm reciveryt raktam fel ahogy a program felkínálta. Fel is ment, minden rendben volt. Egy kicsivel később olvastam, hogy ahogy én csináltam az nem jó módszer
Ha működött, akkor jól csináltad.Sikerült is, de nem wipeoltam semmit. Így nem indult el.
Ekkor kellett volna vájpolniRossz scatter fájlt tettem rá.
Ez nem egészen világos.
A scatter nem kerül rá a telefonra. Szerintem valami mást szerettél volna írni.Amit tehetsz, hogy a CWM recovery-t, amit az mtkdt készített azt visszarakod flashtool-lal, annak a scatter-nek a segítségével, amit az MTKDT csinált.
Ezek után pedig CWM-be belépve visszarakod a CWM mentést, amit az sd kártyár csinált az MTKDT.Vagy, átalakítod az MTKDT-s mentést a flashtoolnak emészthető formára (lásd blogom), és preloader nélkül visszaflesseled a mentésedet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest