- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Szerintem először némi fogalmakat kell tisztáni, mert sok helyen furcsa a megfogalmazásod. Ez nem kritika, 2 évvel ez előtt azt sem tudtam, hogy mi az a cwm.
Nem lehet a smart3.ra egy mindenki által használható zip CWM-et csinálni?
Mire gondolsz, amikor azt írod: zip CWM-met?
Ha elmagyarázod, akkor közelebb kerülünk a válaszadás lehetőségéhez.Ráadásul az MTKtools-os mentést hiába csinálom meg, azt vissza is kell tenni adott esetben, és akkor ugyanott vagyok
A mentés sosem felesleges. Végszükség esetén igenis hasznos.Tehát tudnál csinálni egy CWM zip-pes telepítőt vodafone smart3-hoz?
Ha ez ugyanaz a kérdés mint az első, akkor már értem.
Komplett telepítőkészletet lehet csinálni, de sem készülékem, sem időm nincs most erre.
Nem egyszerű megcsinálni.Ha elésg egy CWM készítés, akkor azt is tudni kell, hogy milyen rendszer file-rendszer van a szerkentyűn.
Ha yaffs, akkor már menekülök is előle.
Ha ext4, akkor CWM-met azt még tudok hozzá portolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest