Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Szerintem először némi fogalmakat kell tisztáni, mert sok helyen furcsa a megfogalmazásod. Ez nem kritika, 2 évvel ez előtt azt sem tudtam, hogy mi az a cwm.
Nem lehet a smart3.ra egy mindenki által használható zip CWM-et csinálni?
Mire gondolsz, amikor azt írod: zip CWM-met?
Ha elmagyarázod, akkor közelebb kerülünk a válaszadás lehetőségéhez.Ráadásul az MTKtools-os mentést hiába csinálom meg, azt vissza is kell tenni adott esetben, és akkor ugyanott vagyok
A mentés sosem felesleges. Végszükség esetén igenis hasznos.Tehát tudnál csinálni egy CWM zip-pes telepítőt vodafone smart3-hoz?
Ha ez ugyanaz a kérdés mint az első, akkor már értem.
Komplett telepítőkészletet lehet csinálni, de sem készülékem, sem időm nincs most erre.
Nem egyszerű megcsinálni.Ha elésg egy CWM készítés, akkor azt is tudni kell, hogy milyen rendszer file-rendszer van a szerkentyűn.
Ha yaffs, akkor már menekülök is előle.
Ha ext4, akkor CWM-met azt még tudok hozzá portolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- LED világítás a lakásban
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gaming notebook topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest