Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
Nagyon szep kis jatek, a kaland jatekokat meg amugy is birom. Koszi az ajanlast!
-
Daelion
őstag
Köszi a tesztet, eddig nem is tudtam erről a játékról de most már érdekel mert szeretem ezt a stílust.
Utoljára a Close to the Sun-al játszottam mert ingyenes volt EPIC-en azt kipróbáltam, ott ugyan volt menekülés de a játék nagy része inkább felfedezős/olvasgatós volt és én érdekesnek találtam. 'már csak Tesla miatt is'
Performance gondok ott is vannak bőven de egy ilyen játéknál még el tudom viselni.Illetve ezek a játékok amiket még képes vagyok egy kontroller-el játszani, mert itt ugye nincs gyors célzás meg semmi.
Fel is raktam a listámra.

-
Bad Pritt
félisten
Remek játék minden szempontból. A prológban a hajón még kicsit féltem, hogy a sztori egésze ilyen expozíció halmaz lesz, de szerencsére később már sokkal kevesebb volt a magában beszélés, többet kellett olvasgatni meg nézelődni.
Nagyon jó a játék grafikája, reális, de azért mégiscsak kicsit meseszerűen elnagyolt, a zenék autentikusak, a főszereplő szinkronja remek.
Tényleg az a legnagyobb erénye számomra, hogy semmivel nem zökkent ki, végig leköt órákon át és ez ritka manapság egy főleg sétálgatásra és felfedezésre építő játéknál. -
Rodi 4.80
senior tag
Engem az első percben beszippantott a játék, nem csalódtam benne.
-
Sefneni
őstag
Nagyon tetszik a játék, hamarosan a végére érek.
GPU-ban pedig ingyen játszható.
-
Piftuka
veterán
Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt az ismertetőt!
Nem követtem eddig ezt a játékot, de most felvettem a Steam kívánságlistámra.
Szép, hangulatos a grafikája, és a története kifejezetten érdekesnek tűnik.
Akár a könnyedebb műfajból van, akár nem... élvezetes kalandjátékokból soha nem elég!
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest