- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
lelőni egy szabotázsakciót végző német kommandót a sötétben(erről olvastam, Sven Hassel: Kivégzőosztag, kedves kis könyv), kockázatos mert visszalőnek, ráadásul profik, de félvad kutyákat rájuk ereszteni jobb mert ha egyszer közel jutnak az ebek, már lőni nem tudnak mert egymást találnák el, tehát agyar vs kés maradt
lényeg nem azt mondtam h tömeges elterjedt dolog volt, de az oroszok kétségbeesésükben sok mindennel próbálkoztak, elképzelhető h elvétve ilyet is csináltak, sőt( a ruszkiknál olyan is volt h 2 ember kapott egy puskát, azt a másik megvárta míg az elsőt kilövik azt övé lett), nem értem miért drága a kutyák kiképzése, akkoriban sorkötelezettség volt, szinte semmibe nem került egy katona a felszerelésén és kaja adagján kívűl az államnak
-
Dani_kp
addikt
Szerintem túl drága a kutyák kiképzése ahhoz, h csoportosan nekilódítsák őket mondjuk az erdőnek vadászni.
A háború is drága volt
...többe került mint jó pár tucat kutya kiképzése, illetve ezek szerint éjszakai bevetéseknél jóval hatékonyabbak voltak a kutyák mintha pár embert küldtek volna, hogy lesből megöljék az ellen felelet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest