- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
lelőni egy szabotázsakciót végző német kommandót a sötétben(erről olvastam, Sven Hassel: Kivégzőosztag, kedves kis könyv), kockázatos mert visszalőnek, ráadásul profik, de félvad kutyákat rájuk ereszteni jobb mert ha egyszer közel jutnak az ebek, már lőni nem tudnak mert egymást találnák el, tehát agyar vs kés maradt
lényeg nem azt mondtam h tömeges elterjedt dolog volt, de az oroszok kétségbeesésükben sok mindennel próbálkoztak, elképzelhető h elvétve ilyet is csináltak, sőt( a ruszkiknál olyan is volt h 2 ember kapott egy puskát, azt a másik megvárta míg az elsőt kilövik azt övé lett), nem értem miért drága a kutyák kiképzése, akkoriban sorkötelezettség volt, szinte semmibe nem került egy katona a felszerelésén és kaja adagján kívűl az államnak
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztalos klub
- Synology NAS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debian GNU/Linux
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest