- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Klaus Duran: 2025 dude
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Nem vagyok c++ szaki, csak java, meg c (annó qbasic meg Comenius logo) nyelveket ismerem, de a
"A visszatérési értéket jelenti, itt most nulla, tehát programunkat nem léptetjük vissza sehova."
nem sok értelme van. 0-val tér vissza mert ez egy int tipusú függvény, de nincs semmi (hívó függvény) ami értelmezné ezt a visszatérési értéket, max a futtató környezet. Asszem linuxban ki is használják, de pontosabbat én se tudok.include: nem függvények alapjai, hanem könyvtárak, függvény és eljárás gyüjtemények.
Amúgy a különféle osztályokat/csomagokat is include-olni kell, vagy arra más utasítás van?
Esetleg cseréld le a "tehát"-ot "de" -re. Amúgy támogatom a cikksorozatot, a c++ tök homály számomra (csak az ansi-c résszével foglalkoztam, ala Pici).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest