Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
ÉS ezért fog elterjdeni az olyan gépek piaca , mint amire az ARM céloz.
Ha az ARM gyárt majd olyan cpu -t, ami megfelelő, akkor nekem nincs ellenemre. A unix szerű rendszerek sem idegenek tőlem, így sok mindenre már most is tudnám használni. Csakhogy nem látom azt a megoldást tőlük ami csak megközelítené azt a szintet amit kellene. A netbook szint az messze nem elég semmire. És ezt még azok is észreveszik, akik csak netezni próbálnak ezekkel a kis mütyűrökkel.
-
attila9988
őstag
Több baj is van azzal amit mondasz. Először is. Azt mondod feleslegesen vesz az "átlagember" asztali gépet. Én meg azt, hogy feleslegesen vesz notebook -ot, vagy Iphon -t, vagy netbook -ot. Több okból is. Pl mert az asztali gép sokkal olcsóbb, és jelentősen használhatóbb. ÁTLAG FELADATOKRA IS. Én pl az átlag feladataim közben sem szeretek időt pazarolni arra, hogy pl egy kényelmetlen tapi felületen írjak. Ezt a hozzászólást csak egy normális billentyűzeten lehet megírni olyan gyorsan, hogy neki is kezdjek. De megnézném, ahogy pl te bepötyögöd valami kis kütyübe..

A másik ok, hogy az átlagember, a notit sem viszi otthonról sehova. Innentől pedig az egyetlen igazi előnyét veszti el a gép. -
attila9988
őstag
Az átlag sokkal több ember , mint az akinek a felsoroltakon kivül bármi másra is kéne a pc.
Ezt csak te gondolod így. A 7 éves húgom is több feladatra használja.
Az egyetlen rendszer ami semmire nem jó , csak "szuper kis országunkban " és más hasonlóan szegény országokban elterjedt , mert olcsobb mint az Alma
És ezt miből gondolod?
és nem kell hozzá olyan tudás , mint mondjuk egy linuxhoz. ( ahhoz már picit érteni is kell )
Először azt mondod, hogy az emberek teljesen hülyék, ezért nem kell nekik pc. Aztán azt, hogy a windows sz*r, mert a teljesen hülyék is tudják bizonyos feladatokra használni..... érzed az ellentmondást?
Feljebb irta valaki hogy amerika fele osx-et használ. Mert megteheti.
Ezt gondolom valami alma reklámban láttad, mert a valóság nagyon más...

És igazuk is van , mert otthonra tökéletes , és a a windows egy osx mellett nem is nevezhető "os nek"
Szerintem olvass kicsit utána miket beszélsz..... Ködös tekintetedet elhomályosítja egy megrágcsált alma..

és nem azért mondom mert hu de apple fanataic vagyok , van Apple-öm , és van Win pc-m is , az Apple előtt ülni öröm , a win előtt kényszer. És nem azért mert szép fehér. Hanem mert az TÉNYLEG JÓ.
Elmondanád nekem mi az az ok amiért az osx "tényleg jó", a win meg nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi