- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
válasz
GoodSpeed #8081 üzenetére
Szóval az a helyzet, hogy tegnapelőtt este a ház lakóival végső elkeredesésünkben:
Egy különleges katonai művelet keretében kivetítettük az égre a jelet! A magam részéről eléggé szkeptikus voltam.... mondtam neki, hogy OptiHős nem létezik, csak egy kitalált személy! Egy legenda! Ők erősködtek, hogy idézzük meg, én meg, mivel meg voltam győződve, hogy ez komolytalan dolog, hát miért ne... erre pár óra múltával olyan széllel érkezett amilyet nem látott még a város!
Egy cetlit hagyott hátra nekem, ez állt rajta:
"Csak azért nem húztam be neked az optikát, mert haragszom rád!, de a többi lakóra tekintettel, eskümmel összhangban a legnagyobb akadályt, a fát eltávolítottam az útból" Innentől már meg kell tudnod oldani! aláírás OPtiHős!"
Nem szégyen segítséget kérni a nehéz időkben!#8080KROK640:
Net meg áram viszont nem volt pár óráig.
Nehogy megsértődj, de Neked ez megvan anélkül is rendszeresen (oké az áram kimaradás része nem), hogy elbontaná a vihar a falut!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro