Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz GoodSpeed #7695 üzenetére

2004 dec 28-án kötöttek nekem 512kbps-t, de már másnap 1Mbitre emelték, majd 2006 május 1-re 2 Mbitre emelték, 2008-ban 8Mbitre emelték. 2010-ben pedig 16Mbitre, de az már nem volt jó, mert nekem onnantól volt, hogy állandóan szar volt a net, a szerelőket már keresztnévről ismertem, és tudtam melyik hogy issza a kávét olyan gyakran jöttek. Végül miután mindent is kicseréltek, elszólták magukat h másnál is ilyen a faluban, mert túl van terhelve a rendszer. A megoldás pedig az lett, hogy 4 Mbitre lekorlátoztak, és így stabil lett a net. Nekem meg tele volt a hócipőm, hogy 10 ezer ft-ért félév szenvedés után az ígért sebesség negyedét kapom, és 2012 szeptemberében, havi 3200ft-ért jött a UPC 30Mbit. :D

A legrosszabb szolgáltatóm a Cyta (Ciprus) volt. 1 Mbitet adtak havi 60 €uroért 2015-ben. Ha ez nem lett volna elég, egy instabil szar volt az egész, gyakran órákra eltűnt a net, de előfordult, hogy 2-3 napig sem volt, az ügyfélszolgálatuk meg egy nulla volt. De voltak intő jelek : egyrészt fura volt h a szerződésben csak 49%-os rendelkezésre állást vállaltak, másrészt mikor rendeltem a netet, visszakérdezett a csaj, hogy biztos akarom én ezt? Akkor nem értettem, később aztán megértettem...
    Összehasonlításként akkor itthon 120 Mbites netem volt, 12 €uronak megfelelő összegért.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák