Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve brown
csendes tag
Már csak azt nem értem, miért kérdezted meg a 182-es hozzászólásban hogy gond-e ha rajta van töltéskor az aktivátor, ha 187-es hozzászólásban meg azt írod, hogy 11 éve semmi gond nem adódott emiatt. Ha 11 évig nem volt gond, ezután miért lenne?
Én pl. leveszem az aktivátort a töltés idejére, ki tudja hogy ütközik össze a töltő impulzusa és az aktivátor impulzusa. Meg egyébbként is kell a mozgás, azt a 6-os anyát csak le tudom már tekerni 10mp alatt, nem szakadok bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó számítógép
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest