Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
Kiscupák #946 üzenetére
Én azt hiszem, hogy valami pont ilyesmit kerestem. ((De mivel a töltéshez annyit értek, hogy ráteszem a töltőt, meg leveszem, ha kész - ezért inkább kérdezek.))
Egy barátom (aki egészségi okok miatt nem tudja kiszedni az akksit) autóját kellene tölteni oly módon, hogy a töltő (meg persze az akksi) fixen bent van a kocsiban.
Az autót nagyon ritkán használják, és nagyon rövid távra. Ráadásul Ford, aminek van valami rejtett fogyasztása - állítólag (szervíz) - de szerintem lehet, hogy csak az állást nem bírja hetekig. Szóval az lenne jó, hogy a garázsba beállva egyből bedugja a konnektorba, ha pedig menni kell, akkor kihúzza, és megy.
Ezek szerint ez megoldható?
Milyen töltőt és milyen akksit kellene beszerezni hozzá? Előre is köszönöm, mert óriási segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- ASUS routerek
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest