- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Az enyém szerencsére jól működik, nagyon elégedett vagyok vele!
A webes boltok készleteit ahol most megnéztem, egyre kevesebb helyen van már. A Praktikerben is volt de már csak egy van országos szinten. Pedig ott 26.000-ért adják. 17-ért találtam egy helyen, de már úgy látom fogy mindenhonnan és nem úgy tűnik, hogy van utánpótlás. Ahonnan én vettem, már ott sincs. Meg kell kérdezni pl. az Edigital-t, hogy később várható-e, ők biztosan utána tudnak nézni. Náluk sokszor volt már, hogy elfogyott/kifutott, de aztán megint "lett". Vagy más, nagyobb boltot is meg lehet kérdezni. Valahol azt írják, hogy "átmenetileg" nem rendelhető. Szóval, most per pillanat nehezen szerezhető be az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest