Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
-
Alexios
veterán
Tavaly megnézhettél volna, pontosan úgy csináltam én is az infó emeltemet, csak én azt jelöltem. Írtam, hogy jelentse, mert ettől szabályellenes, és nem annyira az Office 2007-en akadtam ki, hanem, hogy a HTML szerkesztést nem tudta másban megcsinálni(legalábbis ahogy nekem lejött azzal volt leginkább baja), és én úgy gondolom ha 80% fölött akarta megcsinálni, akkor nem ártana kicsit a programtól független is ismerni a nyelvet.
Tudom, hogy egy középszintű érettségi, és pont ehhez mérten nézd meg mi volt a feladat. Ne mond, hogy dreamweaver-ben nem lehet megtalálni azt, hogy táblázat beszúrása, stb. Értem én, hogy más, tényleg az, de ne akarja már nekem senki se bemagyarázni, hogy nem lehet elolvasni a gombokat, és rákattintani, mert kb. ennyi kell egy középszintű érettségihez.
És mint mondtam, ettől függetlenül a panasza teljesen jogos, nem azt vitattam, sőt valószínűleg jól meg is fogja most sz*pni, mert sokra nem megy azzal, ha ősszel újra érettségizhet akár ingyen, ha most lesz a felvételi, szóval tegyen csak panaszt.
-
Brianiac
aktív tag
Az illetések alatt kit értesz, Oktatási Hivatal? Nagyon gondolkodom hogy nem hagyom annyiban, mert a másik két diák biztos hogy annyiban hagyja, a tanárt pedig nem célom kirúgatni, de nem akarom annyiban hagyni, viszont gondolom ő is attól tart/tartott, azért mondta többször is hogy ez ne tudódjon ki...
Csak azt nem tudom hogy megy ez az egész mennyi herce-hurcaval jár meg hogy mik lehetnek a következményei rám nézve

A másik dolog mi van hogy ha ő mást állít? Vajon kinek hisznek, mondjuk a másik két diák is tudja hogy mi volt, csak őket kevésbé érdekli, meg a tanárt is ismerik.
-
Brianiac
aktív tag
Amint észrevettem jeleztem hogy nem a 2003 van fent hanem a 2007, igazából nem nagyon hatotta meg a rendszergazdát mert semmit nem csinált, persze itt még én se nagyon hepajkodtam, csak jeleztem a dolgot, ön magában a 2007-el nem lett volna akkora a probléma, ha a többi dolog rendben van...
Na igen, ebben igazad van, és tudom hogy az én hibám is, ezek nagyon nem normális körülmények voltak. Tényleg ott kellett volna hagyni főleg mikor kiderült h FrontPage sincs, csak azért akartam annyira megírni mert ezen múlik/múlt a felvételim, az Október már késő...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)