Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Melohelyi laptop ujratelepiteskor en is a 2003-at tettem vissza.
Itthon sajnos voltam olyan hulye, hogy masfel eve feltettem az akkor meg beta Office 2010-et, aztan az Outlook 2010 elso inditaskor azzal kezdte, hogy atkonvertalta a 6-7 evnyi levelezesemet tartalmazo outlook.pst-t, 2003-mal mar nem lehet megnyitni, igy azota kenytelen vagyok 2010-zel szivni.

Bar most rebesgettek a cegnel, hogy egysegesitik a dolgozok altal hasznalt szoftvereket, vesznek licenszeket, igy gondolom nemsokara ott is 2010-et kell majd hasznalni.
-
Alexios
veterán
Mindenképp panaszkodj, mert ha emiatt nem vesznek fel akkor nem csak ezt a pénzt, hanem még a felvételi árát is buktad, na meg ugye egy évet.
Amúgy nekem emelt infón tavaly, nem hogy felrakták azt amit kértem, hanem konkrétan mindent ami a listán volt
Volt ott office 2003&2007, dreamweaver, visual studio, meg minden 
-
Jhonny06
veterán
Az Oktatási Hivatalnak kell írni, esetleg az iskola igazgatójával beszélni, bár vele annyira nem jó ötlet, mivel gondolom neki is az lesz az érdeke, hogy ne tudódjon ki, tehát ezt jobb a sulin kívül intézni. Az OH-n belül viszont nem tudom, hogy kit kéne keresni, nem volt még ilyennel dolgom hála Istennek, de ha felhívod őket, valaki biztos tud segíteni, ez így leírva elég súlyos ügynek néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Volt ott office 2003&2007, dreamweaver, visual studio, meg minden