Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Holnap mindenképpen cselekedni fogok, mivel rengeteg múlik ezen, délután még nem voltam benne biztos hogy teszek is valamit, de miután kicsit érdeklődtem, meg biztattak is mindenképp lépek.
Jó neked hogy volt minden, még válogathattál is, rendesen el voltál eresztve.
Mindenhol így kéne, 2 éve amikor érettségiztem otthon minden rendben zajlott úgy ahogy kell pedig az a középsuli se volt hű de nagy hírű, de azért minden rendben ment. -
-
Nekem is idő volt, amire átszoktam a 2007-re, pedig értek az Office-hoz, ez nem ügyességen múlik, egy csomó dolog máshogy helyezkedik el, teljesen más a kettő. Az egy dolog, hogy megtalálod, csak kérdés, hogy milyen gyorsan. Mert nincs rá sok időd.. főleg ha ezt úgy, hogy még életedben nem láttál 2007-et és hirtelen leültetnek elé, megnézném, hogy Te mit csinálnál. Neten mindenki szájhős, de Te is ledöbbennél. Amúgy nincs mit ezen magyarázni, kért valamit és nem azt kapta, ez szabályellenes.
adam014: Nem HTML-ben kell programozni, hanem az UI-val összedobni a kinézetet, ez egy középszintű érettségi bazz..
Magyarul nem tudta volna megcsinálni jegyzettömbben. A Dreamweaver is teljesen más, mint a Frontpage, vagy a SharePoint, fölösleges ezt taglalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Warships
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenhol így kéne, 2 éve amikor érettségiztem otthon minden rendben zajlott úgy ahogy kell pedig az a középsuli se volt hű de nagy hírű, de azért minden rendben ment.
Magyarul nem tudta volna megcsinálni jegyzettömbben. A Dreamweaver is teljesen más, mint a Frontpage, vagy a SharePoint, fölösleges ezt taglalni.