- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Holnap mindenképpen cselekedni fogok, mivel rengeteg múlik ezen, délután még nem voltam benne biztos hogy teszek is valamit, de miután kicsit érdeklődtem, meg biztattak is mindenképp lépek.
Jó neked hogy volt minden, még válogathattál is, rendesen el voltál eresztve.
Mindenhol így kéne, 2 éve amikor érettségiztem otthon minden rendben zajlott úgy ahogy kell pedig az a középsuli se volt hű de nagy hírű, de azért minden rendben ment.
-
Jhonny06
veterán
Nekem is idő volt, amire átszoktam a 2007-re, pedig értek az Office-hoz, ez nem ügyességen múlik, egy csomó dolog máshogy helyezkedik el, teljesen más a kettő. Az egy dolog, hogy megtalálod, csak kérdés, hogy milyen gyorsan. Mert nincs rá sok időd.. főleg ha ezt úgy, hogy még életedben nem láttál 2007-et és hirtelen leültetnek elé, megnézném, hogy Te mit csinálnál. Neten mindenki szájhős, de Te is ledöbbennél. Amúgy nincs mit ezen magyarázni, kért valamit és nem azt kapta, ez szabályellenes.
adam014: Nem HTML-ben kell programozni, hanem az UI-val összedobni a kinézetet, ez egy középszintű érettségi bazz..
Magyarul nem tudta volna megcsinálni jegyzettömbben. A Dreamweaver is teljesen más, mint a Frontpage, vagy a SharePoint, fölösleges ezt taglalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest