- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vPhis
tag
40-es vagyok
-
breiner
aktív tag
vPhis: köszi szépen hogy leírtad csak reggel felnéztem és gondoltam délután le írom de te meg tetted köszi.
kételkedem:"A tuningoláshoz alaplap, tuningbarát processzor, jó memória és erős hűtés kell. Ezen kívül némi bátorság és jó bios ismeret sem árt."
Igen ez mind kell hozzá de tudod van az a mondás hogy "szarból is lehet várat csinálni" vagyis nem kell olyan erős hűtés ha csak nem extreme overclockolni akarsz! tudok rá mondani pl-tekem van egy E8200+2GB Kingmax ramom+gyári hűtés a procin+ gigabyte lapom, ezt fel húztam 3,6GHz-re és ide nem kell olyan erős hűtés nekem gyári van és prime alatt fel mentek a magok 72-74fok-ig de játék alatt meg nem szal nem kell oda erős hűtés szerintem. Jah és biztos nem itt fognak a kezdők kérdezősködni hanem topicba.
De azért kösz amit segítettél, én meg nem vettem szőrszálhasogatásnak
"Szarból is várat" pedig arra lehet érteni hogy bacsis a ksi 566os celeront hogy felhúzta pedig nem valami tuning barát proci nem is annyira jó memória+ a lap se valami új fajta csak a hűtés az bitang erős. -
kételkedem
addikt
Ebben teljesen egyetértünk! Az extrém tuningtól eltekintve az emebrek 80% a azért tuningol h a mindennapi használatban nagyobb teljesítményt kapjon, és ehhez nem igazán passzol a 3 percenkénti újraindulás insstabilitás miatt
Lehet, hogy szőrszálhasogatásnak tűnt, nem annak szántam
-
Én a primeot és az orthost hanyagolnám.
IBT vagy LinX. ~5 fokkal jobban megizzasztja a rendszer, mint a fent említett 2. -
No-kia
addikt
válasz
kételkedem #7 üzenetére
SZVSZ ez már nagyon szőrszálhasogatás, gondolom az emebrek 80% a azért tuningol h a mindennapi használatban nagyobb teljesítményt kapjon, és ehhez nem igazán passzol a 3 percenkénti újraindulás insstabilitás miatt
-
kételkedem
addikt
Ha már írsz, akkor módosítsd is egy kicsit!
Röviden meg próbálom össze szedni azokat a programokat, amik szükségesek a processzor tuningoláshoz.
A tuningoláshoz alaplap, tuningbarát processzor, jó memória és erős hűtés kell. Ezen kívül némi bátorság és jó bios ismeret sem árt.
Az általad felsorolt programok nagyon hasznosak, de nem a tuningoláshoz szükségesek, hanem a stabilitás ellenőrzéséhez.
-
vPhis
tag
CPU-Z: minden CPU-val, alaplappal, memóriával kapcsolatos dolgot mutat
Core Temp: CPU hőmérsékletét mutatja
Prime95: Stabilitásteszt
Orthos: Stabilitásteszt
Real Temp: CPU hőmérsékletét mutatja
Super Pi: A PI értékét számolja ki akár 32 millió tizedesjegyig, ezt szokták használni tuningversenyeken
Intel Burn Test: Stabilitásteszt
Everest: Egy program ami gyakorlatilag minden hardveredről tud valamit írni és hőmérsékleteket is mutat
Easy Tune6: Tuning szoftver Gigabyte alaplapokhoz
Borderlands: fasza játék
(26os vagyok és van egy narisari sniperem meg még egy csomó lila cuccom) co-opba tolom testvéremmel -
breiner
aktív tag
válasz
Thunderzolee #2 üzenetére
oksa fiúk akkor le írom.
-
Csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is leírhatnád, mi mire való, pár sorban. Van amit még én se ismerek.
-
mexicanraven
senior tag
Mondjuk ha ezt így segítségnek szántad, röviden leírhattad volna mi mire való!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Üdvözlök minden olvasót.Nem programmal való processzor tuning!Röviden meg próbálom össze szedni azokat a programokat,...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest