- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vPhis
tag
40-es vagyok
-
breiner
aktív tag
vPhis: köszi szépen hogy leírtad csak reggel felnéztem és gondoltam délután le írom de te meg tetted köszi.
kételkedem:"A tuningoláshoz alaplap, tuningbarát processzor, jó memória és erős hűtés kell. Ezen kívül némi bátorság és jó bios ismeret sem árt."
Igen ez mind kell hozzá de tudod van az a mondás hogy "szarból is lehet várat csinálni" vagyis nem kell olyan erős hűtés ha csak nem extreme overclockolni akarsz! tudok rá mondani pl-tekem van egy E8200+2GB Kingmax ramom+gyári hűtés a procin+ gigabyte lapom, ezt fel húztam 3,6GHz-re és ide nem kell olyan erős hűtés nekem gyári van és prime alatt fel mentek a magok 72-74fok-ig de játék alatt meg nem szal nem kell oda erős hűtés szerintem. Jah és biztos nem itt fognak a kezdők kérdezősködni hanem topicba.
De azért kösz amit segítettél, én meg nem vettem szőrszálhasogatásnak
"Szarból is várat" pedig arra lehet érteni hogy bacsis a ksi 566os celeront hogy felhúzta pedig nem valami tuning barát proci nem is annyira jó memória+ a lap se valami új fajta csak a hűtés az bitang erős. -
kételkedem
addikt
Ebben teljesen egyetértünk! Az extrém tuningtól eltekintve az emebrek 80% a azért tuningol h a mindennapi használatban nagyobb teljesítményt kapjon, és ehhez nem igazán passzol a 3 percenkénti újraindulás insstabilitás miatt
Lehet, hogy szőrszálhasogatásnak tűnt, nem annak szántam
-
Én a primeot és az orthost hanyagolnám.
IBT vagy LinX. ~5 fokkal jobban megizzasztja a rendszer, mint a fent említett 2. -
No-kia
addikt
válasz
kételkedem #7 üzenetére
SZVSZ ez már nagyon szőrszálhasogatás, gondolom az emebrek 80% a azért tuningol h a mindennapi használatban nagyobb teljesítményt kapjon, és ehhez nem igazán passzol a 3 percenkénti újraindulás insstabilitás miatt
-
kételkedem
addikt
Ha már írsz, akkor módosítsd is egy kicsit!
Röviden meg próbálom össze szedni azokat a programokat, amik szükségesek a processzor tuningoláshoz.
A tuningoláshoz alaplap, tuningbarát processzor, jó memória és erős hűtés kell. Ezen kívül némi bátorság és jó bios ismeret sem árt.
Az általad felsorolt programok nagyon hasznosak, de nem a tuningoláshoz szükségesek, hanem a stabilitás ellenőrzéséhez.
-
vPhis
tag
CPU-Z: minden CPU-val, alaplappal, memóriával kapcsolatos dolgot mutat
Core Temp: CPU hőmérsékletét mutatja
Prime95: Stabilitásteszt
Orthos: Stabilitásteszt
Real Temp: CPU hőmérsékletét mutatja
Super Pi: A PI értékét számolja ki akár 32 millió tizedesjegyig, ezt szokták használni tuningversenyeken
Intel Burn Test: Stabilitásteszt
Everest: Egy program ami gyakorlatilag minden hardveredről tud valamit írni és hőmérsékleteket is mutat
Easy Tune6: Tuning szoftver Gigabyte alaplapokhoz
Borderlands: fasza játék
(26os vagyok és van egy narisari sniperem meg még egy csomó lila cuccom) co-opba tolom testvéremmel -
breiner
aktív tag
válasz
Thunderzolee #2 üzenetére
oksa fiúk akkor le írom.
-
Csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is leírhatnád, mi mire való, pár sorban. Van amit még én se ismerek.
-
mexicanraven
senior tag
Mondjuk ha ezt így segítségnek szántad, röviden leírhattad volna mi mire való!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest