Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
Mondjuk ha ezt így segítségnek szántad, röviden leírhattad volna mi mire való!
when the sun shines, we'll shine together
-
veterán
Csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is leírhatnád, mi mire való, pár sorban. Van amit még én se ismerek.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
breiner
aktív tag
válasz Thunderzolee #2 üzenetére
oksa fiúk akkor le írom.
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
vPhis
tag
CPU-Z: minden CPU-val, alaplappal, memóriával kapcsolatos dolgot mutat
Core Temp: CPU hőmérsékletét mutatja
Prime95: Stabilitásteszt
Orthos: Stabilitásteszt
Real Temp: CPU hőmérsékletét mutatja
Super Pi: A PI értékét számolja ki akár 32 millió tizedesjegyig, ezt szokták használni tuningversenyeken
Intel Burn Test: Stabilitásteszt
Everest: Egy program ami gyakorlatilag minden hardveredről tud valamit írni és hőmérsékleteket is mutat
Easy Tune6: Tuning szoftver Gigabyte alaplapokhoz
Borderlands: fasza játék
(26os vagyok és van egy narisari sniperem meg még egy csomó lila cuccom) co-opba tolom testvéremmel[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
Ha már írsz, akkor módosítsd is egy kicsit!
Röviden meg próbálom össze szedni azokat a programokat, amik szükségesek a processzor tuningoláshoz.
A tuningoláshoz alaplap, tuningbarát processzor, jó memória és erős hűtés kell. Ezen kívül némi bátorság és jó bios ismeret sem árt.
Az általad felsorolt programok nagyon hasznosak, de nem a tuningoláshoz szükségesek, hanem a stabilitás ellenőrzéséhez.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
No-kia
addikt
válasz kételkedem #7 üzenetére
SZVSZ ez már nagyon szőrszálhasogatás, gondolom az emebrek 80% a azért tuningol h a mindennapi használatban nagyobb teljesítményt kapjon, és ehhez nem igazán passzol a 3 percenkénti újraindulás insstabilitás miatt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
félisten
Én a primeot és az orthost hanyagolnám.
IBT vagy LinX. ~5 fokkal jobban megizzasztja a rendszer, mint a fent említett 2."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kételkedem
addikt
Ebben teljesen egyetértünk! Az extrém tuningtól eltekintve az emebrek 80% a azért tuningol h a mindennapi használatban nagyobb teljesítményt kapjon, és ehhez nem igazán passzol a 3 percenkénti újraindulás insstabilitás miatt
Lehet, hogy szőrszálhasogatásnak tűnt, nem annak szántam
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
breiner
aktív tag
vPhis: köszi szépen hogy leírtad csak reggel felnéztem és gondoltam délután le írom de te meg tetted köszi.
kételkedem:"A tuningoláshoz alaplap, tuningbarát processzor, jó memória és erős hűtés kell. Ezen kívül némi bátorság és jó bios ismeret sem árt."
Igen ez mind kell hozzá de tudod van az a mondás hogy "szarból is lehet várat csinálni" vagyis nem kell olyan erős hűtés ha csak nem extreme overclockolni akarsz! tudok rá mondani pl-tekem van egy E8200+2GB Kingmax ramom+gyári hűtés a procin+ gigabyte lapom, ezt fel húztam 3,6GHz-re és ide nem kell olyan erős hűtés nekem gyári van és prime alatt fel mentek a magok 72-74fok-ig de játék alatt meg nem szal nem kell oda erős hűtés szerintem. Jah és biztos nem itt fognak a kezdők kérdezősködni hanem topicba.
De azért kösz amit segítettél, én meg nem vettem szőrszálhasogatásnak
"Szarból is várat" pedig arra lehet érteni hogy bacsis a ksi 566os celeront hogy felhúzta pedig nem valami tuning barát proci nem is annyira jó memória+ a lap se valami új fajta csak a hűtés az bitang erős."A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
vPhis
tag
40-es vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest