- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
vPhis
tag
40-es vagyok
-
breiner
aktív tag
vPhis: köszi szépen hogy leírtad csak reggel felnéztem és gondoltam délután le írom de te meg tetted köszi.
kételkedem:"A tuningoláshoz alaplap, tuningbarát processzor, jó memória és erős hűtés kell. Ezen kívül némi bátorság és jó bios ismeret sem árt."
Igen ez mind kell hozzá de tudod van az a mondás hogy "szarból is lehet várat csinálni" vagyis nem kell olyan erős hűtés ha csak nem extreme overclockolni akarsz! tudok rá mondani pl-tekem van egy E8200+2GB Kingmax ramom+gyári hűtés a procin+ gigabyte lapom, ezt fel húztam 3,6GHz-re és ide nem kell olyan erős hűtés nekem gyári van és prime alatt fel mentek a magok 72-74fok-ig de játék alatt meg nem szal nem kell oda erős hűtés szerintem. Jah és biztos nem itt fognak a kezdők kérdezősködni hanem topicba.
De azért kösz amit segítettél, én meg nem vettem szőrszálhasogatásnak
"Szarból is várat" pedig arra lehet érteni hogy bacsis a ksi 566os celeront hogy felhúzta pedig nem valami tuning barát proci nem is annyira jó memória+ a lap se valami új fajta csak a hűtés az bitang erős. -
kételkedem
addikt
Ebben teljesen egyetértünk! Az extrém tuningtól eltekintve az emebrek 80% a azért tuningol h a mindennapi használatban nagyobb teljesítményt kapjon, és ehhez nem igazán passzol a 3 percenkénti újraindulás insstabilitás miatt
Lehet, hogy szőrszálhasogatásnak tűnt, nem annak szántam
-
Én a primeot és az orthost hanyagolnám.
IBT vagy LinX. ~5 fokkal jobban megizzasztja a rendszer, mint a fent említett 2. -
No-kia
addikt
válasz
kételkedem #7 üzenetére
SZVSZ ez már nagyon szőrszálhasogatás, gondolom az emebrek 80% a azért tuningol h a mindennapi használatban nagyobb teljesítményt kapjon, és ehhez nem igazán passzol a 3 percenkénti újraindulás insstabilitás miatt
-
kételkedem
addikt
Ha már írsz, akkor módosítsd is egy kicsit!
Röviden meg próbálom össze szedni azokat a programokat, amik szükségesek a processzor tuningoláshoz.
A tuningoláshoz alaplap, tuningbarát processzor, jó memória és erős hűtés kell. Ezen kívül némi bátorság és jó bios ismeret sem árt.
Az általad felsorolt programok nagyon hasznosak, de nem a tuningoláshoz szükségesek, hanem a stabilitás ellenőrzéséhez.
-
vPhis
tag
CPU-Z: minden CPU-val, alaplappal, memóriával kapcsolatos dolgot mutat
Core Temp: CPU hőmérsékletét mutatja
Prime95: Stabilitásteszt
Orthos: Stabilitásteszt
Real Temp: CPU hőmérsékletét mutatja
Super Pi: A PI értékét számolja ki akár 32 millió tizedesjegyig, ezt szokták használni tuningversenyeken
Intel Burn Test: Stabilitásteszt
Everest: Egy program ami gyakorlatilag minden hardveredről tud valamit írni és hőmérsékleteket is mutat
Easy Tune6: Tuning szoftver Gigabyte alaplapokhoz
Borderlands: fasza játék
(26os vagyok és van egy narisari sniperem meg még egy csomó lila cuccom) co-opba tolom testvéremmel -
breiner
aktív tag
válasz
Thunderzolee #2 üzenetére
oksa fiúk akkor le írom.
-
Csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is leírhatnád, mi mire való, pár sorban. Van amit még én se ismerek.
-
mexicanraven
senior tag
Mondjuk ha ezt így segítségnek szántad, röviden leírhattad volna mi mire való!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest