- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
breiner
aktív tag
vPhis: köszi szépen hogy leírtad csak reggel felnéztem és gondoltam délután le írom de te meg tetted köszi.
kételkedem:"A tuningoláshoz alaplap, tuningbarát processzor, jó memória és erős hűtés kell. Ezen kívül némi bátorság és jó bios ismeret sem árt."
Igen ez mind kell hozzá de tudod van az a mondás hogy "szarból is lehet várat csinálni" vagyis nem kell olyan erős hűtés ha csak nem extreme overclockolni akarsz! tudok rá mondani pl-tekem van egy E8200+2GB Kingmax ramom+gyári hűtés a procin+ gigabyte lapom, ezt fel húztam 3,6GHz-re és ide nem kell olyan erős hűtés nekem gyári van és prime alatt fel mentek a magok 72-74fok-ig de játék alatt meg nem szal nem kell oda erős hűtés szerintem. Jah és biztos nem itt fognak a kezdők kérdezősködni hanem topicba.
De azért kösz amit segítettél, én meg nem vettem szőrszálhasogatásnak
"Szarból is várat" pedig arra lehet érteni hogy bacsis a ksi 566os celeront hogy felhúzta pedig nem valami tuning barát proci nem is annyira jó memória+ a lap se valami új fajta csak a hűtés az bitang erős. -
breiner
aktív tag
válasz
Thunderzolee #2 üzenetére
oksa fiúk akkor le írom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Logitech szerviz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpársportok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest