Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- A nagy BOR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mivel a live image arra van hogy kipróbáld a rendszert, nem fog semmit elmenteni. Amire te gondolsz az a presistent mód, itt viszont olyan nincs.
Az ilyen szintű felhasználásnál érdemes egy rendes telepítést csinálni. A kimeneti hangeszköz beállításának meg legjobb módja jelenleg felrakni a veromixet a paneltálcára a KDE-ben és abban választani kimenetet.
anulu: jaja, azért egy átlagos gépen 100 torrent mellett még konstans HD stream lejátszás már nem annyira egyértelmű feladat, ez én szétválasztanám kétfelé, ha feltétlen kell az a 100 torrent, bár ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, a dolognak kb. csak akkor van értelme, ha valaki a napi helyezésre hajt az nCore-on.
A tegnapira meg csak annyit, hogy győzött az orosz borotválkozó automata. (ugye először mindenkinek eltérő a fejformája)
-
McSzaby
őstag
Szerintem simán okozhatta a pen, hisz ha belegondolsz egy SATA-s vinyónak azért jóval magasabb az olvasási és írási sebessége is. A HDMI-t a rendszerbeállításoknál - Multimédia menüben tudod beállítani. Ott szerintem tilts minden és csak a HDMI-t engedélyezd, akkor a hang megoldódik. Aztán ez csak az én tippem, várj meg mást is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest