Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez a dolog Ubuntuval és a többi disztróval DEB vonalon ott bukott el, hogy a brazoson nem tudták megcsinálni a libva-s gyorsítást.
Ugyanazt a két csomagot feldobta Chakrán, ott meg minden gond nélkül megy.Xmodule: az biztos, hogy ha nem kell GPT-vel szórakozni, akkor egy gonddal kevesebb. Majd ha a következő szerver gépet rakod össze évek múlva, akkor majd ráérsz GPT-t használni, addigra kialakul a dolog.
anulu: Nem sokat szórakoztak a Linuxos Steammel, pont ugyanúgy néz ki a mappaszerkezete mint Winen, pont ugyanúgy működik.
Sőt, a játékok átporolásával sem sokat foglalkoztak a fejlesztők, egy-két megoldás meglehetősen trehány lett. Oké, Ubuntu a hivatalosan támogatott disztró, de pl. a Harvest: Massive Encoture telepítője megpróbálta a dpkg-t használni Chakrán, nem is foglalkozott vele, hogy milyen disztrón fut.Majd kicsit utánaolvasok a témának, szerintem nem csak én vagyok úgy, hogy nem szeretnék annyi példányt letölteni egy játékból, ahány steam kliensem van.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest