Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1801) schawo válasza mjani1172 (#1798) üzenetére


schawo
titán

A kosszériával már egy éve nincs komoly gond. A sorozatgyártás rendesen 2019 év második felétől megy, azóta általában jók a panelillesztések. A céges Teslán (2019 év vége) minden illesztés jól fut, kivéve a tetőüveg, az egy pár millimétert el van tolódva egyik irányba. Ezen kívül a a műszerfalnak mozgatásra volt egy kis nyikorgása, de az elmúlt párezer km után. De szerintem valamikor az még vissza fog jönni, nem tökéletes.

A ráncfelvarrott 2021 modelleket már Kínából szolgálják ki, azokkal még ennyi gond sincs.

A kárpitok nagyon-nagyon jók. A hófehér kárpit is kikezdhetetlen. Ilyen könnyen tisztítható kárpitot még életemben nem láttam. Nem lehet bekoszolni sehogy.

A letisztultság valakinek tetszik, valakinek nyilván nem. Ez olyan mint egy lakásberendezés. Kinek a modern, kinek a klasszikus jön be. Korábban autóban csak a klasszikus létezett, de lakberendezésben igencsak divatos. Autóberendezésben igazából nagy űrt tölt be.

Ha már belső tér szóba került: a hifi valami fantasztikusan jól szól. Az otthoni csövesemmel versenyezhet, nagyon élvezetes hallgatni. Minden autóban ott van a Spotify Premium előfizetés.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.