Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Loha

veterán

válasz 7 #19 üzenetére

Cousin333 már válaszolt a nagyrészére, ami nekem még eszembe jut:

GMail notifier Ebből van egy különálló változat ami nekem lent ül a tálcán és akkor is működik, ha nem megy a böngésző, én ezt használom.

Tab Mix Plus Ami ebből nekem hasznos azt alapból tudja az opera.

Adblock Hasonló megoldás van az operában gyárilag, de nem használom, helyette van egy jó nagy tiltólistám.

Youtube-os videók letöltése Csak be kell tenni ezt pl:
    javascript:document.location='http://keepvid.com/?url='+escape(window.location);
    könyvjelzőnek, videónézés közben rákattintasz és már jön is a download link.

Az opera bookmark menedzsere nekem tökéletesen megfelel.

Compact Menu Az opera teljes felülete az igényeim szerint testreszabható.

FireFTP Alapból be tudok jelentkezni ftp szerverekre operával letöltés céljából, komolyabb dolgokra meg ott vannak az erre sokkal alkamasabb programok mint a TC vagy az ingyenes FileZilla.

Sztakidict Én megoldottam operában.

Secure Login Operában sztem szinte minden billkombót meg lehet változtatni, a wand-ét biztosan.

Password Exporter Ez operában elve így működik.

• cousin333

addikt

válasz 7 #19 üzenetére

GMail notifier: Volt ilyen widget, de azt hiszem, már nem működik. Mindegy is, az Opera letölti a levelet és szól, ha van új (ettől még neked persze hiányozhat).

Adblock, Annoance Remover, Stop Autoplay - Content blocker, meg mindenféle userJS-ek.

Downthemall - semmi bajom az integrálttal

Fasterfox - Opera eleve gyorsabb ;]. Néhány beállítás megvan ott is.

Linkification - van olyan userJS, ami pontosan ezt csinálja

Ook - vannak hasonló funkciójú widgetek

Bookmark Duplicate Detector - Google, 5mp, külön progi, de nem kellhet ez olyan gyakran

Compact Menu - megfelelő ini-t megbuherálod, hogy eltűnjön a gyári menü, és itt keresel ilyen gombot.

Sztakidict - integrált kereső, jobbklikkes kereső... szerintem simán megoldható, csak kicsit másképp

Secure Login - Operában (is) átírható az összes billentyűzet-kombináció

Password Exporter - wand.dat? :D

A többi nekem nem kell, mást használok rá (pl. multimédia bill. Total Commander FTP-re...), de attól még neked hiányozhat. Nem azért írtam, hogy vitába kezdjünk, hanem kiegészítettem a te ismereteidet az enyémekkel. ;)

• 7

addikt

válasz 7 #19 üzenetére

Kihagytam még egy kiterjesztést:
    Mouse Gestures (szintén Opera miatt)

Új hozzászólás Aktív témák