- sziku69: Szólánc.
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Cousin333 már válaszolt a nagyrészére, ami nekem még eszembe jut:
GMail notifier Ebből van egy különálló változat ami nekem lent ül a tálcán és akkor is működik, ha nem megy a böngésző, én ezt használom.
Tab Mix Plus Ami ebből nekem hasznos azt alapból tudja az opera.
Adblock Hasonló megoldás van az operában gyárilag, de nem használom, helyette van egy jó nagy tiltólistám.
Youtube-os videók letöltése Csak be kell tenni ezt pl:
javascript:document.location='http://keepvid.com/?url='+escape(window.location);
könyvjelzőnek, videónézés közben rákattintasz és már jön is a download link.Az opera bookmark menedzsere nekem tökéletesen megfelel.
Compact Menu Az opera teljes felülete az igényeim szerint testreszabható.
FireFTP Alapból be tudok jelentkezni ftp szerverekre operával letöltés céljából, komolyabb dolgokra meg ott vannak az erre sokkal alkamasabb programok mint a TC vagy az ingyenes FileZilla.
Sztakidict Én megoldottam operában.
Secure Login Operában sztem szinte minden billkombót meg lehet változtatni, a wand-ét biztosan.
Password Exporter Ez operában elve így működik.
-
cousin333
addikt
GMail notifier: Volt ilyen widget, de azt hiszem, már nem működik. Mindegy is, az Opera letölti a levelet és szól, ha van új (ettől még neked persze hiányozhat).
Adblock, Annoance Remover, Stop Autoplay - Content blocker, meg mindenféle userJS-ek.
Downthemall - semmi bajom az integrálttal
Fasterfox - Opera eleve gyorsabb
. Néhány beállítás megvan ott is.
Linkification - van olyan userJS, ami pontosan ezt csinálja
Ook - vannak hasonló funkciójú widgetek
Bookmark Duplicate Detector - Google, 5mp, külön progi, de nem kellhet ez olyan gyakran
Compact Menu - megfelelő ini-t megbuherálod, hogy eltűnjön a gyári menü, és itt keresel ilyen gombot.
Sztakidict - integrált kereső, jobbklikkes kereső... szerintem simán megoldható, csak kicsit másképp
Secure Login - Operában (is) átírható az összes billentyűzet-kombináció
Password Exporter - wand.dat?
A többi nekem nem kell, mást használok rá (pl. multimédia bill. Total Commander FTP-re...), de attól még neked hiányozhat. Nem azért írtam, hogy vitába kezdjünk, hanem kiegészítettem a te ismereteidet az enyémekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szeretnéd a böngésződ beállításait, könyjelzőit, jegyzeteit mindig biztonságban tudni?
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest