- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Hálás köszönet!
(A #17-ért is.) Mindenképp ez alapján (is) fogok tervezni, ha egyszer majd végre eljutunk oda
. Egy ismerős pár volt ott vagy 3 éve, gyönyörű képeket, tájakat mutattak, egészen lenyűgözött. Tényleg mindenkinek ajánlom. Fent van a bakancslistán
.
Amit még nagyon ajánlok mindenkinek, az Norvégia. Az sajnos egyáltalán nem olcsó, de szerintem lélegzetelállító. Oslo és Bergen is szép város, de a természeti adottságai tényleg fantasztikusak: Kjeragbolten, Preikestolen, Trolltunga, Lofoten-szigetek, Galdhöpiggen, Besseggen-gerinc (és ez), Nigardsbreen, Geiranger-fjord, Troll-fal és Troll-hágó, Nordkapp, Európa (bizonyos elképzelések szerinti) legészakibb pontja. Mesés hegyek, vízesések, fjordok, gleccserek. Két hét szerintem nagyjából elég rá. Mi busszal voltunk ott 4 éve, kb. 10-12 ezer km lett. (A legtöbb linkelt kép viszonylag béna, a saját képeim sajnos most nincsenek nálam. A legtöbb esetben a valóságban sokkal szebbek voltak a színek.)
Ezen kívül még Izlandra szeretnék majd nagyon eljutni. Must see az is. Néhány éve volt 2 vagy 3 nagyon hasznos logoutos írás arról is
.
-
bteebi
veterán
Uhh, ez nagyon érdekes, köszi!
Még csak átfutottam, de lehet, hogy később majd lesz egy csomó kérdésem
. Útvonaltervet, szállásokról infót esetleg lehetne közkinccsé tenni? Szerintem sokakat érdekelne
.
#8: Pedig Grúzia (is) baromi szép hely, rengeteg gyönyörű természeti adottsággal (sajnos én még nem voltam ott, de ismerőseim már voltak, tényleg lenyűgöző). Nyilván az infrastruktúra az gagyi, és még magyar szemmel is lepukkant, de attól még igenis érdemes megnézni. És ez sok tök közeli országra is igaz, például Bosznia, Montenegró.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Addig menjetek, amíg ilyen. Odajutni kicsit szívás, de kárpótol az ország ezért, noha nem árt felkészülni a furcsaságokra.
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest