Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Akkortájt, mikor én születtem, még a TV is tiltólistán volt sok családnál, nálunk is. 5 éves koromig be volt állítva a szekrény mögé. Aztán később persze felfedeztem...
Véleményem; hogy van elég idő a felfedezésére később is..., nem kell ezt siettetni.
A trágárkodó kis pernahajderektől (a "p..." után mást is írhatnék... ) pedig kiráz a hideg.
Nálunk ez még nem volt divatban az általános iskolában (pedig nem az ősidőkben...), pláne korábban nem.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
talmida
Közösségépítő
Bog, előre is bocs ezért a kissé hosszú kitérőért.
cizoe, Athlon64+, Móci és madstunt főleg nektek mondom,, hogy az internet nem csak negatív infót tartalmaz, hanem egyre több igazi értéket is hordoz.
Ma már van safe net, gyerek-batát szörf is.
Megváltozott az oktatás-politika,
..az én gyerekeim is ilyen iskolai körülmények között tanultak kisiskolásként már Magyarországon is, amit a fönti képen is látni,..pedig az jó rég volt.
Megváltozott a gyereknevelés is.
...minden..
Nem lehet kiszorítani az internetet az otthonokból. Ez egy egészen új világ, amiben ma élünk.
Megváltozott a világ. Az internet a mindennapi élet szerves része lett, ha tetszik, ha nem. Van védelem, élni kell vele, de letiltani nem lehet. Véleményem szerint a Logout nem lehet a tiltott listán.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Crystalheart
őstag
Áh, nálunk a kishúgom és a kisöcsém néha ideülnek, és google képeken keresnek ilyen szavakra, hogy: disznó, papagáj, ork... De amúgy ja, maga a gép eléggé el tudja rontani a kisgyereket, ha ő használja. (Bár kishúgomat bizony Diablo2 nézésével edzettük régen, azért nem parázik, ha vért lát... )
-
Móci
addikt
Pontosan! Én sem engedném a gép elé a gyereket, inkább biciklizzen, csavarogjon ésszel, mintsem a billentyűket püfölje szabadidejében.
Amúgy meg borzasztó, hogy milyen fiatalok vannak, pláne azoktól áll fel a szőr a hátamon, akik egy bizonyos népcsoport szokásait, szókincsét veszik át. Sok van ilyen, s undorító."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Assetto Corsa Competizione
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Egérpad topik
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest