- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Igen ottkörülre vannak, a HALO 3 ODST után ami megjelentek játékok mind arra vannak! Microsoft bácsi mondta a fejlesztőknek!
Okát ne kérdezd énse tom!
HD Ready és FULL HD között igen is van különbség, még ha filmet nézel akkor egy sima felskálázot filmről nem is mondod meg, de ami HD camerával készült arról már igen!
Hosszabb távon érdemesebb a FULL HD-ban gondolkozni, de csak az XBOX miatt felesleges!
-
HD Ready már például az 1280x720 is (ami a 720p szabvány), de a FullHD az 1920x1080 (1080p). Ami felesleges, hacsak nem veszel BluRay meghajtót, és nem így kívánod nézegetni a filmeket, mert akkor megéri. Vagy ha van egy izomvasad, ami kinyomja magából ekkora felbontás mellett a játékokat full grafikán (mert minimumon játszani ez mellett...). Szerintem jól jársz egy jóminőségű megjelenítővel (a FullHD miatt, az LCD karakterisztikája miatt, ha nem natív felbontásban hajtják meg őket, a képminőség romlik, néhol láthatóan, néhol kevésbé, de romlik). De ha már ennyi pénzed van, vegyél már nekem egy N97 mini-t légy kedves...
Új hozzászólás Aktív témák
lo A gondoltaok melyek elárasztanak. Nem is tudom minek nekem jobb videókártya a jókis 3850 helyet.Elvagyok én ígyis....
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest