- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi83vp
senior tag
Inkább úgy mondanám, hogy nem tudjuk pontosan, miképp paraméterezte a Vulkant a gaijin.
Magas órajelen kb ugyanazt a pontszámot kaptam. Egy nem túl combos HD 8790M van a laposban. Viszont lehet ha rádugnák egy fogyasztásmérőt, akkor ott látnék különbséget. Igazából szerintem különböző konfigurációkon simán lehet más és más az eredmény abban, hogy hol érünk el nyereséget, mint pl. minimum/átlag FPS, átlagfogyasztás, FPS drop gyakorisága stb. -
-
FPS-ben még bukós a dolog, de nagyon új is - és kérdés még, hogy képminőségben van-e javulás, mert ha igen, akkor ugye tököt hasonlítunk fűnyíróhoz.
-
bazsi83vp
senior tag
Egy ideje én is próbálgattam, csak nem volt az igazi fogyasztásmérés nélkül.
Egyébként a laptopon egy nem túl combos VGA mellett, ha a CPU órajelét lekorlátoztam, hozott vagy 10% javulást FPS-ben. Ugye az a hivatalos duma, hogy a gyenge procin segít. Jól látszik a te meréseden is, hogy ez teljesíti.
Gondolom combosabb kártya mellett több difi kijönne, csak az asztalira azóta se tettem fel. -
BoB
veterán
Nyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest