- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi83vp
senior tag
Inkább úgy mondanám, hogy nem tudjuk pontosan, miképp paraméterezte a Vulkant a gaijin.
Magas órajelen kb ugyanazt a pontszámot kaptam. Egy nem túl combos HD 8790M van a laposban. Viszont lehet ha rádugnák egy fogyasztásmérőt, akkor ott látnék különbséget. Igazából szerintem különböző konfigurációkon simán lehet más és más az eredmény abban, hogy hol érünk el nyereséget, mint pl. minimum/átlag FPS, átlagfogyasztás, FPS drop gyakorisága stb. -
t72killer
titán
FPS-ben még bukós a dolog, de nagyon új is - és kérdés még, hogy képminőségben van-e javulás, mert ha igen, akkor ugye tököt hasonlítunk fűnyíróhoz.
-
bazsi83vp
senior tag
Egy ideje én is próbálgattam, csak nem volt az igazi fogyasztásmérés nélkül.
Egyébként a laptopon egy nem túl combos VGA mellett, ha a CPU órajelét lekorlátoztam, hozott vagy 10% javulást FPS-ben. Ugye az a hivatalos duma, hogy a gyenge procin segít. Jól látszik a te meréseden is, hogy ez teljesíti.
Gondolom combosabb kártya mellett több difi kijönne, csak az asztalira azóta se tettem fel. -
BoB
veterán
Nyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest