Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi83vp
senior tag
Inkább úgy mondanám, hogy nem tudjuk pontosan, miképp paraméterezte a Vulkant a gaijin.
Magas órajelen kb ugyanazt a pontszámot kaptam. Egy nem túl combos HD 8790M van a laposban. Viszont lehet ha rádugnák egy fogyasztásmérőt, akkor ott látnék különbséget. Igazából szerintem különböző konfigurációkon simán lehet más és más az eredmény abban, hogy hol érünk el nyereséget, mint pl. minimum/átlag FPS, átlagfogyasztás, FPS drop gyakorisága stb. -
t72killer
titán
FPS-ben még bukós a dolog, de nagyon új is - és kérdés még, hogy képminőségben van-e javulás, mert ha igen, akkor ugye tököt hasonlítunk fűnyíróhoz.
-
bazsi83vp
senior tag
Egy ideje én is próbálgattam, csak nem volt az igazi fogyasztásmérés nélkül.
Egyébként a laptopon egy nem túl combos VGA mellett, ha a CPU órajelét lekorlátoztam, hozott vagy 10% javulást FPS-ben. Ugye az a hivatalos duma, hogy a gyenge procin segít. Jól látszik a te meréseden is, hogy ez teljesíti.
Gondolom combosabb kártya mellett több difi kijönne, csak az asztalira azóta se tettem fel.
-
BoB
veterán
Nyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Akkor az lehet, hogy a gtx 970 még nem elég modern a Vulkan-hoz - vagy nem túlták túl a patch fejlesztését...