Hirdetés
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nyugodj békében, Integra!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kulcstartó?
7 év full 0 tudású userként még nem találkoztam ilyennel.
Van a Login meg ha frissítek valamit akkor kér rendszergazda jogokat.
Melyik lenne az?A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
lev258
veterán
Nekem sem sikerült még kiváltani a rendszer ilyen jellegű reakcióját, de meglepő, mennyi kezdő szembesül vele valahogyan.
Ez az írás mindenképpen hasznos lehet.
Ha engedélyt kapok rá, valószínűleg belinkelem majd az Ubuntu Összefoglalóba is.[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
BoB
veterán
válasz Klaus Duran #1 üzenetére
Valami ilyesmi:
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
törölt tag
Annak idején még a nagy lelkes disztrópróbálgatásaim közepette találkoztam ezzel.
Viszont volt pár értelmes disztró ahol az első jelszóbeíráskor lehetett engedélyezni, hogy a session végéig automatikusan adja ki a jelszavakat. -
FF23
senior tag
És hogy tudnék megszabadulni ettől a foschtól?
Ha használom, akkor a böngészőm elfelejt minden beállítást, ha nem, akkor mindig felugrik, hogy csessze az idegeimet.RT-AX58U v1
-
-
BoB
veterán
Ha elfelejti a beállításokat akkor valami nincs rendben.
Mutass egy screenshot-ot arról az ablakról ahol be lehet állítani (seahorse, password manager, stb)
Klaus Duran: igen, pont arról (is) van szó. Szerintem bármelyik Mint alaptelepítés részét képezi, és első indításnál elő is jön amikor valamelyik program meghívja.
T_chris: nem az szokott lenni a probléma, alapbeállításként már ez van. Az is gond már a mai világban, hogy ha egyáltalán egy session alatt egyszer feljön.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
BoB? Mi az, hogy BoB????
Öcsém szokjatok már le erről. Ha nem lenne barnagombóc a képed, azt se tudnám ki vagy. Marha idegesítő.
Egyébként a kulcstartó is. Annyira azért nem tipikus, hogy foglalkozzak vele, talán 1x szivatott. Most matén nincs is.
il sole non sorge più ad Est!
-
-
dlaj
őstag
Ja, értem! (Először azt hittem valaki eleget tett az aláírásodban szereplő kívánságodnak. )
Egyébként szerintem egy óriási baromság volt a névváltást engedélyezni.
Nem akarok megbántani senkit, de ennél nagyobb baromság élni vele. Ugyanakkor én is elgondolkodtam rajta. Valahogy csak el kellett jutnom eddig a megállapításig. -
FF23
senior tag
Úgy értem, hogy az oldalspecifikus beállításokat, amit sütikben tárol, mint pl. itt a ph-n a listázási beállítások, meg a port hu-n a csatornalistázást....Ha újraindítom a gépet kezdhetem elölről mindet. Nem használva meg felugrik minden böngésző-indításnál és bizonyos oldalaknál, van amikor bezárom a vivaldit is.
RT-AX58U v1
-
lócitrom
őstag
rohadtul elfelejtettem mire is való... és pont a napokban kezdett idegesíteni, hogy mit is kezdhetnék vele. ráadásul nálam egy időben belassította a Chromium indítását és addig nem szinkronizált, míg le nem futott. valamiért marhára ette a processzort, de 16.04 óta ez nem jelentkezik (sajnos minden más igen). így már annyira nem idegesít. ezer köszönet.
az meg mondjuk érdekes, ha valaki asztali Linux rendszerben ezzel nem találkozik, mert aligha van olyan kiadás, amiben ne lenne alap.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
-
BoB
veterán
A "Bejelentkezési" lenne az alap kulcstartó. Látom zárva van, először is kattints rá jobb gombal, majd változtasd meg a jelszavát ugyanarra mint ami a felhasználó bejelentkezési jelszava. Automatikus bejelentkezéskor nem fog működni az automata feloldás.
Majd indítsd újra a gépet (jelentkezz ki- be) és nézd meg hogy a lakat zárva vagy nyitva van-e rajta.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
merrgesek lettünk? Válthatott volna még figurát is!
Engem inkább az aggaszt, hogy bizonyos topikokba releváns témákról csak esetlegesen szerzek tudomást. Ezt a kulcstartó dolgot is épp kérdezte egy fórumtárs, vakartam a fejem, hogy mit írjak, mert a szokásos nem jött be, még jó, hogy colomb2 ft bedobta ezt a rövid írást!
Ti hogyan szereztek tudomást ezekről a releváns írásoktól amúgy?
BoB szaki! Abszolút kezdőbe mehet az írásod?
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
Szoktam nézegetni időnként, de szinte minden hasznos elkerüli a figyelmemet, pedig ezt olvastam, csak valami közbejöhetett és nem mentem lejjebb. Ezekre is csak akkor lelek, ha a nick alatti piros szöveget látom.
Ez az oldal elkerüli a szemgolyóm irányát, pedig itt is van az írás!
Köszi a hozzájárulást!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kés topik
- Autós topik
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- LEGO klub
- Apple notebookok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest