Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Ilyet nem írtam sehol
Btw lassan erre tendál a dolog. VIK-en első 2 félévben annyi felesleges szart tanultak, ami csak arra ment ki, hogy bukjanak, hogy az nem igaz. Hidd el tudom, van összehasonlítási alapom
Itt csak az lett leadva, ami konkrétan kell. Lassan tök8, hogy melyiken végeztél, sőt már most is talán. Nyilván csak villanykarról beszélek. Egyébként van zsenihaverom, akit mérnökinfón felvették ide is, oda is, és inkább kandós lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fogyjunk le!
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Btw lassan erre tendál a dolog. VIK-en első 2 félévben annyi felesleges szart tanultak, ami csak arra ment ki, hogy bukjanak, hogy az nem igaz. Hidd el tudom, van összehasonlítási alapom
Itt csak az lett leadva, ami konkrétan kell. Lassan tök8, hogy melyiken végeztél, sőt már most is talán. Nyilván csak villanykarról beszélek. Egyébként van zsenihaverom, akit mérnökinfón felvették ide is, oda is, és inkább kandós lett.