Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
Blindmouse
üzenetére
Thx!
Szóval akkor nagyjából tetszenek ezek a zenék neked.
Én tényleg abszolult a szubjektív azokat említem amik nekem tetszenek semmi divat vagy akármi. Jó lesz ez proc-nak is jó ízlése van úgy látom
Ja és a magyar elektronikus zene kiemelkedő alakja ami viszonylag ismert : Draft - Dombok felett
A klipp is fasza. Persze nem ez a best of magyar elektronikus zene, de saját kategóriájában überel mindent messzemenőleg. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse
üzenetére
pedig a stand up egy rejtett gyémánt... elsőre eléggé kiugrott az albumból (mint mondjuk előtte a medusas path vagy a fuel my fire), aztán úgy a harmadik hallgatás közben elkezdett bennem tudatosulni, hogy az album egyik legjobbja (pedig erős lett, rem fogom azt is hallani még élőben, hallatszik arra találták ki
). nomeg úgy néz ki valamelyik film producere is felfedezte, mert elég sokan ott fedezték fel, mint ultimate victory darab (egyébként az, bár a filmet még nem láttam)."te mosogatógépet hallgatsz" kínáld meg őket venetian snaressel
esetleg ha trollkodni akarsz, akkor miss balaton vagy kétsarkú mozgalom... és nézd a fejeket, ahogy a neoklasszikus átúszik mindenféle coreba. we are oceans is megfelel. esetleg merzbow, de ez már az elvakulton is túl van.esetleg ha utánna arra hivatkoznának, hogy az intenzitását szeretik egyébként a zenének, akkor mia - born free vagy atari teenage riot - speed.
beakadt a lemez meg... velem megtörtént, hogy pár percig fel sem tűnt

egyébként ha kicsit pontosabban be tudnád lőni, hogy mire vagy kíváncsi, akkor lehet több infot kapnál
. -
moha21
veterán
válasz
Blindmouse
üzenetére
Trance is elég sokféle van, rengeteg hallgathatatlan, viszont ami jó az nagyon.
Ímhol néhány kedvenc: Sonique - It Feel's So Good [Thrillseekers En-Motion Mix]
Lightforce - Join Me (Extended Club Mix)
~Maximum Trance~Synaesthesia(Fly Away)~
Fictivision Vs. C-Quence - Symbols
Vincent De Moor - Fly Away (Cosmic Gate Remix)
ASOT 007 Push - The Legacy [Armin Van Buuren Tune of the Week A State of Trance 007]
Agnelli & Nelson - El Nino (1998)
Rank 1- Breathing (Airwave) (Break beats dub mix)
"RISE AGAIN" MUSIC BY DJ SAMMY
Tiesto - Adagio for Strings (HD, Best & Longest* Version on Youtube!)Hirtelen ennyi.
-
Csepe
aktív tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Ez az oldal pont neked született. Itt végigkövetheted az elektronikus zene történetét az összes alműfajával együtt, mindegyikre sok-sok példával. Remélem találsz használható (nem túl régi) zenéket rajta.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Blindmouse
üzenetére

Ezt eddig nem ismertem, a héten futottam bele, rögtön több helyről is. Sok helyen hajaz a DP-ra. Egész jó, bár nem annyira kiemelkedő, mint az előbbi: Deadmau5
Ja, és természetesen, ha ilyen kaliberű cikket készülsz írni, akkor ki ne hagyd a WPLNTS-t! Hogy lássuk, magyarhonban is terem kakaó.
mod:
De cimbora, nem lesz egy rövid cikk, azt már most mondom

Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Revolut
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

). nomeg úgy néz ki valamelyik film producere is felfedezte, mert elég sokan ott fedezték fel, mint ultimate victory darab (egyébként az, bár a filmet még nem láttam).
esetleg ha trollkodni akarsz, akkor