Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Prodigy összes megvan. Scooter is jó pár, Pendulum London Elekrticity ATB, és társaiszintén kerülnek bele nyilvánvalóan. Ott kezdődnek majd a bajok, amik mérföldkövek, de nekem nem teszenek, például a progression session/logical progression vagy akármelyik "state of trance". pont az annyi van jó miatt lehet hogy magasra kellene húzni a lécet, és csak a legjobbakat belepakolni. A másik ötletem az volt tegnap, hogy kezdő-haladó-elvakult szekcióra kellene bontani, mert aki nem hallgatta még mondjuk sosem tudatossan az egyszerűbb Prodigy Stand up [link] vagy ATB [link] számokat azt az elején elrettentik a kevésbé populáris techno vagy indrustial számokat. Nincs hozzászokva a fülük, nem is értenék. Többen is úgy regálják le a környezetemben hogy "mivan beakadt a lemez?" "te mosogatógépet hallgatsz" pedig nyilván többről van szó.
Biztos vagyok abban hogy első körben személyes bejegyzésekként fog megjelenni, hogy legalább aki hallgatja az leírhassa ha extrém módon nem ért eggyet velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Marvel Snap
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest