Új hozzászólás Aktív témák

• Blindmouse

senior tag

válasz moha21 #17 üzenetére

Prodigy összes megvan. Scooter is jó pár, Pendulum London Elekrticity ATB, és társaiszintén kerülnek bele nyilvánvalóan. Ott kezdődnek majd a bajok, amik mérföldkövek, de nekem nem teszenek, például a progression session/logical progression vagy akármelyik "state of trance". pont az annyi van jó miatt lehet hogy magasra kellene húzni a lécet, és csak a legjobbakat belepakolni. A másik ötletem az volt tegnap, hogy kezdő-haladó-elvakult szekcióra kellene bontani, mert aki nem hallgatta még mondjuk sosem tudatossan az egyszerűbb Prodigy Stand up [link] vagy ATB [link] számokat azt az elején elrettentik a kevésbé populáris techno vagy indrustial számokat. Nincs hozzászokva a fülük, nem is értenék. Többen is úgy regálják le a környezetemben hogy "mivan beakadt a lemez?" "te mosogatógépet hallgatsz" pedig nyilván többről van szó.

Biztos vagyok abban hogy első körben személyes bejegyzésekként fog megjelenni, hogy legalább aki hallgatja az leírhassa ha extrém módon nem ért eggyet velem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés