- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Prodigy összes megvan. Scooter is jó pár, Pendulum London Elekrticity ATB, és társaiszintén kerülnek bele nyilvánvalóan. Ott kezdődnek majd a bajok, amik mérföldkövek, de nekem nem teszenek, például a progression session/logical progression vagy akármelyik "state of trance". pont az annyi van jó miatt lehet hogy magasra kellene húzni a lécet, és csak a legjobbakat belepakolni. A másik ötletem az volt tegnap, hogy kezdő-haladó-elvakult szekcióra kellene bontani, mert aki nem hallgatta még mondjuk sosem tudatossan az egyszerűbb Prodigy Stand up [link] vagy ATB [link] számokat azt az elején elrettentik a kevésbé populáris techno vagy indrustial számokat. Nincs hozzászokva a fülük, nem is értenék. Többen is úgy regálják le a környezetemben hogy "mivan beakadt a lemez?" "te mosogatógépet hallgatsz" pedig nyilván többről van szó.
Biztos vagyok abban hogy első körben személyes bejegyzésekként fog megjelenni, hogy legalább aki hallgatja az leírhassa ha extrém módon nem ért eggyet velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest