- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #2606 üzenetére
Pedig ez a Firefox-tól a WP-ig mindenhol így van, csak annyi a különbség, hogy azoknál külön oldalon jön elő.
Egyébként szerintem simán megszokható, sőt megszerethető, hiszen itt nem csak szimpla alkalmazás-váltóról van szó, hanem ezek widget-ként is működnek, ami elég hasznos tud lenni. Nekem pl. a készülékfigyelés állandóan kint van, mert szépen kiírja az akku adatokat. Ilyet pl. Androidon csak widget-ekkel lehet megvalósítani, csak ott meg gyakori probléma, hogy nehéz olyan widget-et találni, ami illeszkedik a felhasználó által kialakított felülethez.Tökéletesen értem a problémádat, mert eleinte ezek nekem is furcsák voltak, de nyitottnak kell lenni, mivel minden OS-váltás ilyen.
Márpedig nekem az elmúlt 5 évben még nem volt egymás után kétszer azonos OS-t futtató mobilom, szóval egy párszor már átéltem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest