- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #2606 üzenetére
Pedig ez a Firefox-tól a WP-ig mindenhol így van, csak annyi a különbség, hogy azoknál külön oldalon jön elő.
Egyébként szerintem simán megszokható, sőt megszerethető, hiszen itt nem csak szimpla alkalmazás-váltóról van szó, hanem ezek widget-ként is működnek, ami elég hasznos tud lenni. Nekem pl. a készülékfigyelés állandóan kint van, mert szépen kiírja az akku adatokat. Ilyet pl. Androidon csak widget-ekkel lehet megvalósítani, csak ott meg gyakori probléma, hogy nehéz olyan widget-et találni, ami illeszkedik a felhasználó által kialakított felülethez.Tökéletesen értem a problémádat, mert eleinte ezek nekem is furcsák voltak, de nyitottnak kell lenni, mivel minden OS-váltás ilyen.
Márpedig nekem az elmúlt 5 évben még nem volt egymás után kétszer azonos OS-t futtató mobilom, szóval egy párszor már átéltem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged