- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Adok a kettőért 15500-at, de te állod a postát.
-
törölt tag
válasz
twollah1976 #9 üzenetére
Nagyba csinálnak hasonlót, több munkagépet kötnek egymás után, vagy ötvözik őket
-
twollah1976
őstag
Meg van meg a rotakapa es a funyiro?
Arra gondoltam, hogy a rotakapa utan kotom a funyirot es igy egybol szep sima lenne a fold amit elkapaltam.
-
-
nullpoint
őstag
Írjunk már neki priviben hogy nincs-e véletlen eladó rotakapája, fűnyíróval.
-
Freiherr
őstag
Pofátlan g@ci, de legalább tud köszönni.
-
Hieronymus
veterán
válasz
Gubek-Einste #2 üzenetére
Ha még sem vették meg a három eszközt, akkor tízért megveszem.
El is hozom, amint ráérek, akkor fogok fizetni. Kicsit el vagyok havazva, de 10-15 éven belül bizonyosan megyek a cuccokért.
Addig tartsd karban őket, ha megkérhetlek. Köszönöm!!! -
galoslac
tag
Aki ilyen ajánlatot tesz nekem, attól meg szoktam kérdezni, hogy milyen anyagot szed és ad-e belőle nekem.
Volt aki levezette, hogy nem szed semmit, csak bepróbálkozik, mert néha bejön. -
Évekkel ezelőtt kb havonta hívtak azzal, hogy megvennék a szártépőt amit ugye soha sem hirdettem. Sajnos nem néztem utána, hogy hol és milyen módon hirdetek az én telefonszámommal de így most ez eszembe jutott és kíváncsi is lettem rá.
Menet közben jött egy embert és a következő ajánlatot tette.
Kedves Hirdető!Üdvözlöm. 15'000ft-ot, tudok adni a fűnyíró ért, és a rotátorért, ha önnek megfelel!?
Tipikus a feléből ennyit engedsz hozzá állás. -
vhw
addikt
Máskor meg az a baj, hogy az aktív hirdetésnél az az első kérdés, hogy: "megvan-e még?"
Nem nyerhetsz, nem lehet megfelelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest