- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
válasz
Geri Bátyó #18 üzenetére
Na ezt kipróbáljuk.
-
Pedig a hagyma jó dolog. Egyszer próbáld ki ezt, hátha megtetszik:
Többféle hagymát (vörös, lila, póré és fokhagyma) megpirítani, de csak kicsit. Só és bors, más nem kell. Felönteni jóféle sörrel (a legjobb a feketesör, vagy egy nem édes barna) és addig főzni kis lángon, míg teljesen puha a hagyma, utána egy kis tejszín és kész is. Sajtos pirítóssal tálalva fenséges. -
válasz
Geri Bátyó #16 üzenetére
Még nem, valóban. De a hagymától így is sikítófrászt kapok, annyit használ Iza a mindenhez is.
-
-
-
-
pikszel
addikt
Nálunk mindig volt és a mai napig van leves. Csülkös habart bableves, tejfölös gombalaves csipetkével, brokkoli-, és céklakrémleves, hagymaleves pirítóssal, zöldségleves, marhahúsleves, tejfölös krumplileves kolbásszal, stb. Ezek nélkül úgy érzem, hogy létezni sem tudnék.
-
válasz
twollah1976 #8 üzenetére
Ezért szoktuk csak a levest meghagyni neki, mert mindenbe is beleteszi
Meg kell említenem h nekik bevált,, whiskyvel vegyítve konzerválta őket
MOD
(#9) bambano: azért egy jó Jókai bableves...
-
bambano
titán
"A leves már nem is érdekes": sose volt az
-
pikszel
addikt
Tudom, hogy milyen a grízgaluska és hogy készül, anyámé verhetetlen, csak azt hittem, hogy valami levesgyöngy szerű hulladék volt. A vegyes káposztasaláta nálunk fehér-, és lilakáposztából készül, esetleg némi hagyma, csak ezért kérdeztem. A hús egyébként nagyon jól néz ki. Váljék egészségedre!
-
válasz
twollah1976 #5 üzenetére
Anyósom mindenbe a túl sok és a végtelen között rak csípős paprikát. Nem volt rossz, de szerintem ránk már a rendőrségi oszlató nem hat
-
Hátulról a második és harmadik képen ott van. Ruccola, hagyma, lila káposzta, kukorica, paradicsom, szálasra vágott répa volt benne
A rendes grízgaluska evőkanállal van szaggatva. Ez meg olyan volt mint egy kisujj fele és még meg is keményedett -
válasz
twollah1976 #1 üzenetére
Grízgaluska imitációval megküldött
tyúkkacsa leves volt. Semmi extra nem volt azt leszámítva h a grízgaluskák megkeményedtek -
twollah1976
őstag
A leves is megneztem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asustor NAS
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Vicces képek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest