Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Na ezt kipróbáljuk.

-
Pedig a hagyma jó dolog. Egyszer próbáld ki ezt, hátha megtetszik:
Többféle hagymát (vörös, lila, póré és fokhagyma) megpirítani, de csak kicsit. Só és bors, más nem kell. Felönteni jóféle sörrel (a legjobb a feketesör, vagy egy nem édes barna) és addig főzni kis lángon, míg teljesen puha a hagyma, utána egy kis tejszín és kész is. Sajtos pirítóssal tálalva fenséges.
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Még nem, valóban. De a hagymától így is sikítófrászt kapok, annyit használ Iza a mindenhez is.

-
-
-
-
-
pikszel
addikt
Nálunk mindig volt és a mai napig van leves. Csülkös habart bableves, tejfölös gombalaves csipetkével, brokkoli-, és céklakrémleves, hagymaleves pirítóssal, zöldségleves, marhahúsleves, tejfölös krumplileves kolbásszal, stb. Ezek nélkül úgy érzem, hogy létezni sem tudnék.

-
válasz
twollah1976
üzenetére
Ezért szoktuk csak a levest meghagyni neki, mert mindenbe is beleteszi
Meg kell említenem h nekik bevált,, whiskyvel vegyítve konzerválta őket 
MOD
(#9) bambano: azért egy jó Jókai bableves...
-
"A leves már nem is érdekes": sose volt az

-
pikszel
addikt
Tudom, hogy milyen a grízgaluska és hogy készül, anyámé verhetetlen, csak azt hittem, hogy valami levesgyöngy szerű hulladék volt. A vegyes káposztasaláta nálunk fehér-, és lilakáposztából készül, esetleg némi hagyma, csak ezért kérdeztem. A hús egyébként nagyon jól néz ki. Váljék egészségedre!
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Anyósom mindenbe a túl sok és a végtelen között rak csípős paprikát. Nem volt rossz, de szerintem ránk már a rendőrségi oszlató nem hat

-
Hátulról a második és harmadik képen ott van. Ruccola, hagyma, lila káposzta, kukorica, paradicsom, szálasra vágott répa volt benne

A rendes grízgaluska evőkanállal van szaggatva. Ez meg olyan volt mint egy kisujj fele és még meg is keményedett
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Grízgaluska imitációval megküldött
tyúkkacsa leves volt. Semmi extra nem volt azt leszámítva h a grízgaluskák megkeményedtek
-
twollah1976
őstag
A leves is megneztem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)