- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
-
Janus27
tag
válasz
Kisgépkezelő #6 üzenetére
A Renegade nekem kifejezetten tetszett, bár ahogy írtad már a maga idejében is elavult volt az engine, de attól függetlenül a C&C hangulatot nálam adta. Multiban nem próbáltam, arra az első 2 COD volt nálunk rendszeresítve. Viszont mindettől függetlenül számomra a C&C stratégiát jelent. A Generals-al játszogattam egy darabig, de közel se tudott úgy megfogni mint az előző részek!
-
BITBOYS
addikt
Az átvezető videók alatt már majdnem tisztelegtem a parancsnoknak, annyira beleéltem magam
Ő is egyre rosszabbul nézett ki
a lézer hangjától pedig rendesen rosszul voltam..
-
Janus27
tag
A LEGNAGYOBBAK egyike! Mikor megjelent még csak 4MB Ram volt a gépemben (486DX2) és nem volt CD-rom meghajtóm se. 1 héttel később a Ram duplázódott és meglett a CD is! Fantasztikus sorozat volt, sajnos a Red Alert 2. után már csak rókabőrők jöttek. Attól függetlenül ebbe a szériába illetve a Warcraft 1-3-ba öltem a számítógép előtt töltött időm legnagyobb részét.
-
Dany007
veterán
Mennyit toltuk... Anno még floppyn másoltuk át! Áááh
Akkor még nem volt gépem, de ezután rohadtul vágytam rá...
Emlékszem, mikor havernál toltuk, utána hazaértem én meg elkezdtem papíron ceruzával(!) rajzolgatni egy bázist, meg tankokat, meg védelmet meg miegymást... húh
Aztán Tiberian Sun-nál már volt gépem... Emlékszem karácsonykor, szenteste egész reggel / délelőtt / este ezzel toltam...
De a poén, hogy még pár éve is elővettem és nyomtam egy kicsit. Eszméletlen jó volt a CnC TS.Sose felejtem el, 5-6 éve kollegával toltuk Lanon... 6 órán át(!) folyamatosan! És természetesen nyertem...
-
RexMaximus
senior tag
Ez egy remek kis jatek volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Szinte új! Xiaomi Watch S1
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest