- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
-
Janus27
tag
válasz
Kisgépkezelő #6 üzenetére
A Renegade nekem kifejezetten tetszett, bár ahogy írtad már a maga idejében is elavult volt az engine, de attól függetlenül a C&C hangulatot nálam adta. Multiban nem próbáltam, arra az első 2 COD volt nálunk rendszeresítve. Viszont mindettől függetlenül számomra a C&C stratégiát jelent. A Generals-al játszogattam egy darabig, de közel se tudott úgy megfogni mint az előző részek!
-
BITBOYS
addikt
Az átvezető videók alatt már majdnem tisztelegtem a parancsnoknak, annyira beleéltem magam
Ő is egyre rosszabbul nézett ki
a lézer hangjától pedig rendesen rosszul voltam..
-
Janus27
tag
A LEGNAGYOBBAK egyike! Mikor megjelent még csak 4MB Ram volt a gépemben (486DX2) és nem volt CD-rom meghajtóm se. 1 héttel később a Ram duplázódott és meglett a CD is! Fantasztikus sorozat volt, sajnos a Red Alert 2. után már csak rókabőrők jöttek. Attól függetlenül ebbe a szériába illetve a Warcraft 1-3-ba öltem a számítógép előtt töltött időm legnagyobb részét.
-
Dany007
veterán
Mennyit toltuk... Anno még floppyn másoltuk át! Áááh
Akkor még nem volt gépem, de ezután rohadtul vágytam rá...
Emlékszem, mikor havernál toltuk, utána hazaértem én meg elkezdtem papíron ceruzával(!) rajzolgatni egy bázist, meg tankokat, meg védelmet meg miegymást... húh
Aztán Tiberian Sun-nál már volt gépem... Emlékszem karácsonykor, szenteste egész reggel / délelőtt / este ezzel toltam...
De a poén, hogy még pár éve is elővettem és nyomtam egy kicsit. Eszméletlen jó volt a CnC TS.Sose felejtem el, 5-6 éve kollegával toltuk Lanon... 6 órán át(!) folyamatosan! És természetesen nyertem...
-
RexMaximus
senior tag
Ez egy remek kis jatek volt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nikon DSLR topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tálcán kínálja a legkisebb Arrow Lake-S modelljét az Intel
- OLED TV topic
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest