- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért, raksz össze AMD-t? Azt mondtad nem, mert ha vki azt akar, akkor Te elküldöd őket. Bár ha kell a pénz, akkor lehet hogy mégsem küldöd el őket? Hanem rábeszéled az Intel-re? Valószínűleg csak pozitív jelzőket használsz az Intellel kapcsolatban, AMD-re még véletlenül sem mondasz semmi rosszat. LOL. Szerinted én ezt elhiszem?
Mivel az AMD-t saját bevallásod szerint sem ismered, csak "fabrikált" érvek jöhetnek szóba.
Stabil cucc. Hmmm, érdekes mód amióta összeraktam az AMD-met, ez november eleje volt, egyetlen egy fagyásom nem volt, mondhatni atombiztos a konfig. A Windows 7 tökéletesen működik. Még nem kellett "szervízes" kollégát hívnom
Egyébként bocs, de az általad használt:
"kvra", "szart vesz meg" -> ez szerinted az AMD. és "Tudod, szar helyen élhetsz, szar tapasztalataid lehetnek, szar emberek vehetnek körbe...", " f@szért"
..és hasonló szófordulatok és kifejezések miatt úgy döntöttem nem óhajtok veled a továbbiakban eszmecserét folytatni. Ne haragudj, de nem indokolom meg miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest