Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
nah, azért azt tegyük hozzá, hogy írtad, nem tudtál dönteni, melyik vga-t vedd, és mi csak leírtuk hogy miért jártál volna jobban a másikkal... az a vicc, hogy első hozzászólásomba írtam 4 érvet, amiért jobban jártál volna, de még senki nem írta le, hogy miért jártál jobban ezzel.... Intelligens ember meg nem így reagál... és hogy úgy állítottam be, hogy 1 szem atifun.... el kéne olvasnod a topicot, ha megtetted, akkor meg értelmezni kéne tudni dolgokat...
az ati fun-ozást meg általánosítást sürgősen fejezd be, mert nem vagyok egyik oldal híve sem, előző karim 8800GTX volt, ugy hogy bebuktad...
másik, hogy egy cikk topicjába csak azért lehet írni, hogy nyaljuk a segged, hogy de jó voltál, de ügyes vagy.... elmondani a véleményünket, esetleg kritizálni már nem lehet? Ez is a része a dolognak, akinek nem tetszik, ne írjon cikket!! És ez nem flame, csak mert te annak hívod!!Bitu79: mi csak azért írtuk hogy sok, mert a 4870 olcsóbb... de ha olvastad, a cikkíró nem tartozik egyik táborhoz sem, vagyis nem azért vette ezt, mert nVidia fun...
bluenge: az nem a topic besározása, hogy leírtam a véleményem, fogd már fel!!! Van itt normális ember, aki ért magyarul?? laaasssaaan mooondooom a vééééllleeeeemééénnyeeeemeett íííírtttaaaamleeeee!!! jogom van hozzá.... sorry..... De mint írtam, azért mert nem nyaltam a cikkíró seggét, és nem mondtam hogy jó döntés volt 260-at venni, már én lettem a köcsög?! mert erről van szó, lássátok be!
-
pisti
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Pont ennek a befejezésére figyelmeztettelek.
Aktív témák
- LEGO klub
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ford topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest