Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• freelanced

addikt

válasz Döglött Róka #110 üzenetére

Köszönöm a visszajelzést, észben tartom a jövőben ;)

AxBattler

Köszi az érdeklődést, olvasást.

Nos én azon használom, tűzhely függő, nem állitom, hogy a legstabilabb, de használható, és a rácsoktól függően tud ez jobb is lenni.

Soká

Köszönöm a visszajelzést. Nos alapvetően, én azt mondom mindenki döntse el maga, hogy mire költi a pénzt, vagy, hogy megér-e neki ennyit egy termék. Csak példaképp, de egy-egy telefontokra is el lehet költeni már 10-15-20 ezret, és öt évnél tovább az nem tart, és akkor sokat mondok. Szóval számomra, egy termék ami kitart hosszú éveken keresztül ha vigyázok rá, nem annyira elrugaszkodott ennyiért, de nem állitom, érdemes megnézni az alternativákat. Illetve ha van olcsóbb, hasonló anyagokból, akkor rendben, de amiket én találtam vagy más anyagból voltak, vegy nem olyan volt a kialakitásuk. Nem célom eladni senkinek, nekem bevált, megtetszett, a cikk mintegy opcióként kinálja fel és hivja fel az ember figyelmét, ha netán elkerülte volna ez a modell. Egyébként ha jól rémlik a cikk kitér arra, hogy a kézzel kalapálás sem mindig azt jelenti, hogy valaki kis kalapáccsal odamegy, de ettől függetlenül ha géppel de felügyelet mellett csinálják, az is jobb, mintha egy kész lemezből lenne. Maga a kalapálás vs. egy sima egyszerű lemez itt a fontos elem szerintem.

Illetve nem konkrétan ezzel kapcsolatos, de van egy kicsit drágább, jobb minőségű acél lábasom, ami évek óta megbizhatóan üzemel, és azóta volt X darab gyengébb minőségű, olcsóbb modell is, melyek lassan de biztosan széthullottak ahogy telt az idő. Nyilván mivel a wok esetén nincs több év tapasztalatom a dologgal, nincs olyan régóta nálam, sok esetben némelyik alsó kategóriás terméket évente veheti újra az ember, azt pedig több szempontból sem tudom jó szivvel támogatni.

Ettől függetlenül köszönöm, hogy megosztod a véleményed és az ajánlásod, legalább ez is bőviti a rendelkezésre álló infókat. Számomra nem működne egy öntöttvas wok, főleg nem ilyen vastag, egyszerűen túl nehéz, órmótlan, nem lehetne kézzel mozgatni könnyen, dobálni benne az ételt. Pont az tetszik a szénacélban, ettől a serpenyőtől függetlenül, hogy vékonyabb, könnyebb mint az öntöttvas, de ennek ellenére jól tartja a hőt. Egyébként a wok esetén pont szempont az is, hogy az adott részek milyen gyorsan tudnak lehűlni.

Az IKEA sajnos már csak teflonos wokot kinál ahogy néztem, de elérhető egy két olcsóbb alternativa itthon, én örülök leginkább ha valaki kipróbálja ezeket és ir róla, szerintem az a legjobb ha vannak alternativák és meg lehet ismerni több terméket is, ártól függetlenül. Szóval én mindenképp biztatok mindenkit, ha vásárol, vagy épp van a birtokában olcsóbb, netán drágább modell, mindenképp irja meg a tapasztalatait, ezért van a fórum rész, tárgyaljuk ki, kinek mi vált be, szerintem a te öntöttvas serpenyőd, és a véleményed megfér az enyém mellett, nincs ebből gond ;) :N .

Új hozzászólás Aktív témák