Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Memmaao #2047 üzenetére
én is ha lehet, kilövöm az appot
de előtte megvárom, hogy sziknronizáljon
otthoni wifimen pl nem látja az órát, de a céges wifin működik, úgyhogy kb hetente egyszer a cégnél megnyitom az appot, szinkronizálok (akkor lejön a heti időjárás is) és kilövöm az appot (meg újraindítom a telefont, mondjuk nem emiatt, hanem más miatt, de ez kb egy időben zajlik) és minden rendesen működik.
persze ha data sync failed, akkor újra kell próbálni! -
Jano_023
őstag
válasz
Memmaao #2032 üzenetére
Köszi. Az shealth tudod vele használni? Igazából a két napod üzemidő nem zavar mert este töltőre teszem. Az a sok panasz zavar inkább amit itt olvastam. Az hogy nem pontos stb.
Másik valaki írta hogy huawei telefonokkal nem működik rendesen ez igaz? Mate 10 pro használok azért érdekel. -
bcl
senior tag
válasz
Memmaao #1965 üzenetére
Aha, köszi, akkor megteszem majd. Remélem, persze, hogy a többit nem hagyom el... szóval lehet, hogy azért a facebook csoporton keresztül megpróbálok szerezni egyet-kettőt.
Most egyelőre egy kis gyurmaragasztót tettem bele, és úgy nyomtam a helyére, tök jól tart. Ez reverzibilis, és gondoltam, míg itt választ kapok, megteszi
-
Foose
addikt
válasz
Memmaao #1484 üzenetére
Igen, kevesebb mint egy hónapja vettem egy bip-et is, (nemzetközi verzió, boltban vettem át) de kicsinek bizonyult a karomra. Ezért jött (meg akkor már pár plusz dolog miatt) a stratos. Oké, mondom én csak vásárlás előtt keresgéltem, és olyan infót találtam hogy elavult... Már most nem költök-cserélgetek.
-
Foose
addikt
válasz
Memmaao #1455 üzenetére
Végülis,mint írtam is,volt egy érzésem hogy nem oké a bőr... Viszont bármilyen szilikon szíjtól félek,azaz mindtől amin lyukak vannak,mert ha több szíjon is úgy lyukasztottak mint ezen,akkor azokon sem lesz kényelmes lyuk. A mágnesestől meg félek,hogy egy idő után nem stabil,szóval gőzöm sincs mit kellene...
-
Foose
addikt
válasz
Memmaao #1451 üzenetére
Láttam a képet. Talán ha fekete is van.... Nah, most full fel lett töltve, persze bekapcsolás után már 99% lett. Tekertem 20 percet montival,csatlakoztatva a telóhoz,bt is on. És a célnál 96%. Hm. Valami más szíjat biztos hogy fogok venni hozzá, mert ez... Mostani tekerés: [kép]
-
Foose
addikt
válasz
Memmaao #1445 üzenetére
Éjszaka nálam is repül... Hát,akár így használom egyenlőre,akár úgy,én még bízok benne hogy 2-3 feltöltés után talán jobb lesz az akku... (na igen,napközben nekem ezért volt mindig repülőben,mert ha át is jöttek volna értesítések,nincs időm az órát nézegetni,esetleg ha olyan,telón megnézni vagy válaszolni) Egyenlőre várok pár töltést. (tegnap picit bringáztam,de csak a városban,és teszteltem. Hát,járda helyett felrajzolt a házakra néhol,mintha ott mentem volna. Amúgy ettől eltekintve egész jó.)
-
veressjanos
aktív tag
válasz
Memmaao #1302 üzenetére
Ezeket olvastam én is, de most nem találom azt a cikket, hsz-t, valamit, amiben írták, hogy az EU Express-es szállítást is megfogta a vám, mivel az eredeti feladás Kína volt. Mindegy, nem vitázni szeretnék, én is rendeltem így GB-ről telót és nem volt gond.
Viszont Ali nem drágább, garantált EU raktár és 1 hét alatt itt van. -
Foose
addikt
-
esox
senior tag
válasz
Memmaao #1081 üzenetére
Nálad van fent? Meg tudnád mutatni és az üveg linkjét áküldeni?
Szerintem ilyen kis domború felületen pont az üveg nem fog megállni. -
paolinho
őstag
Én ehhez hasonlót akkor tapasztaltam, amikor a magyarul is tudó custom romokkal használtam. Ugyancsak ezeknél a romoknál jó néhány számlap is kifagy (a létöltöttek közül mindegyik), szóval én visszatettem a stock International (1619) romot, azzal hibátlanul fut minden, így kifagyás sincs.
-
havri1
félisten
Én nem nagyon nyomkodom, szinte fel sem élesztem napközben, néha este a világítás miatt, hogy lássam mennyi az idő. De én nem vettem észre ilyen fagyast, amikor valamiért bele kell mászni a menübe.
(nem használok semmit rajta, csak ébresztés, idő, és az üzenetek előnézete, hívó fél, stb)
Felraktam tegnap egy egyszerű fekete óralapot, 6%-ot merült vele 24h alatt, nem rossz... -
ja, de ez egy ezres volt
a gumi az egyik oldalán picit széles volt, kb egy tized mm-t kellett levágni (a sorját) hogy elférjen és mozogjon.
mióta fenn van egy .apk számlap, azóta lassabban merül
23 óra alatt csökkent 90%-ra teljes feltöltésről, bár közben volt egy éjszaka, amikor átment repülő módba (9 óra) de akkor is, 14 órát meg ébren volt... ez így nagyon jó -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Hát nekem mégis sikerült kikapcsolni. Menü, power off, majd töltő.
Kikapcsolt állapot alatt értsd, az óra offline, nem elérhető semmilyen funkció, csak a töltés jelzés van a kijelzőn.
Ebben az állapotban kb fél óra alatt töltött 25%-ot, ezzel már jó.650mA töltő bőven elég hozzá, hisz ha jól láttam, valami nagyon pici akksi van csak az órában, nagyon kis áramot vesz fel. (talán 280mAh)
-
Leftwitch73
csendes tag
Köszi, megnéztem és ki volt kapcsolva, szóval nem ez volt a gond. Most éjszaka viszont mindössze 2 százalékot merült. Este 11-től reggel hatig automata repülő üzemmóddal. Ez viszont így teljesen rendben van. Kíváncsi lennék nagyon hogy amikor merül mint balta a vízben akkor vajon miért?
-
Petyuska111
tag
A Gear S3 Frontier súlya 62 gramm, a Gear S3 Classicé 57 gramm. A mostani órám (Casio ProTrek) 67 gramm és egyáltalán nem találom nehéznek, nem húzza le a kezemet, de persze ez teljesen egyéni ugye. Szóval ettől nem félek. Ja, az Amazfit egyébként 60 gramm... A Gearből nekem a Classic tetszik, az talán kevésbé sérülékeny, mint a Frontier.
-
Peter.70
addikt
Köszönöm szépen
Kicsit elbizonytalanodtam, a gearbest ma azt írta, hogy 4-7 nap és talán lesz raktáron. Viszont ha most kérek refundot, akkor az USD árfolyamát látva már csak drágábban tudom meg rendelni
Egyébként, most hogy magyarították a paypal-t, magyarul is lehet Nekik írni, vagy továbbra is csak angolul?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest