Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
veressjanos #4184 üzenetére
Ja persze, megfelejtkeztem róla, hogy Pestről van szó. 😀
-
tisn
addikt
válasz
veressjanos #4158 üzenetére
kosz. volt rajta majd 30k visszateritesem, penteken elkoltottem baromsagokra
-
tisn
addikt
válasz
veressjanos #4152 üzenetére
hol?
-
Breki
veterán
válasz
veressjanos #4152 üzenetére
Meg is rendelted?
-
Breki
veterán
válasz
veressjanos #4080 üzenetére
okés mondd a címet. Pont szabad helikoptert keresek a yachtomnak :-)
-
Gloob
addikt
válasz
No meg amikor a helikopterből átszállás a magán repülőre, és átruccansz a Kanári-szigetekre, vagy éppem Miamiba egy laza hétvégére. 😀😀
-
szpali
addikt
válasz
-
tisn
addikt
válasz
privat jet nincs? luzer
-
esox
senior tag
válasz
veressjanos #1303 üzenetére
Szia, tavaly küldted ezt a töltőt, de sajna nem rendeltem akkor a megadott linkről, azáta már nem elérhető.
Van valakinek esetleg mostanában rendelt megbízható töltője és linkje?
Az utóbbi hetekben többször jártam úgy, hogy pont akkor merült le az óra, amikor nagy szükség lett volna rá, és persze a töltő otthon figyelt. Akarok venni egyet, ami itt lesz a táskámban és bármikor bevethető és persze az órát se nyírja ki. -
Faby
senior tag
válasz
veressjanos #3565 üzenetére
Én meg a 2.3.7.0-nál, a topik alapján ez tűnik a legstabilabbnak...
-
yanpec
senior tag
válasz
veressjanos #3565 üzenetére
Èn is ezèrt kèrdezem. Mert a facebook stratos csoportban már a 2.9.3.2 vezriót irogatják.
-
yanpec
senior tag
válasz
veressjanos #3490 üzenetére
6 órája töltöttem ès most van 67%n. Ebben van 30 perc wifi szarakodás "zene küldès" ami hol működik hol nem, 1 óra aerob edzès bluetooth zenehallgatás közben, elèg korrekt. Ha ez a tendencia maradni fog akkor szeretni fogjuk egymást. Ja ès a futópadon meglepően pontos távolságot írt ki a vègèn, összevetve a futópad adataival, a pulzusmèrès nálam 98%n pontos volt, a távolság a futópadon 2,98km az óra 3,18km rögzített, sebessèg a futópadon 9km/hra volt állítva az óra 9.32km/h kalkulált, szerintem ez meglepően jó eredmèny.
-
V@ns
aktív tag
válasz
veressjanos #3033 üzenetére
Nekem csak pulzál időtlen időkig a kis pötty...
-
Lacko87
tag
válasz
veressjanos #2996 üzenetére
A gyári töltőben van gyárilag védelem, ami megakadályozza hogy az óra túlfeszültséget kapjon. Ezekben az olcsó utángyártott töltőkben nincs ilyen. Eddig egyedül a Sikai által gyártott töltőket ajánlották a gyári mellett.
-
esox
senior tag
válasz
veressjanos #2935 üzenetére
Köszi, ez simán jó lesz rám is. Na most már csak jöjjön meg
-
válasz
veressjanos #2918 üzenetére
Azt így most passzolom.
-
adathor
csendes tag
válasz
veressjanos #2811 üzenetére
Még jó,hogy nem sportolsz mellette...sokan talán nem is erre használják az órát, hanem mindenféle olyanra amit egy okos óránál használnak...
-
válasz
veressjanos #2851 üzenetére
Dettó.
-
szpali
addikt
válasz
veressjanos #2838 üzenetére
Na igen...
Szokni kell
-
válasz
veressjanos #2809 üzenetére
Nekem egy volt, ami már ugye leve lejött, a többit nem tudtam leszedni.
Viszont a fenti linkken sajnos jelenleg nem lehet rendelni. Remélem később lesz még. Addig meg reménykedem, hogy nem hagyok el egyet sem.
-
Nikaré
őstag
válasz
veressjanos #2813 üzenetére
Nem tölti fel teljesen, annak ellenére amikor ezt jelzi. Ezért hagyom még töltőn.
Igen én is olvastam ilyen írásokat, hogy nem tesz jót, ha 100% -ra töltjük az akkukat, de megmondom őszintén
1. Nem tapasztaltam ezt a hátrányt eddig, több készüléknél sem (kivéve az eleve hibás szériát)
2. Néhány dologban kocka vagyok, ebben is. Lemerül? Oké, feltöltöm fullra -
veressjanos
aktív tag
válasz
veressjanos #2808 üzenetére
Na, megnéztem az enyémeket, 4-ből 2 simán, minden feszegetés nélkül lejött. Pedig 90%-ban nem is a gyári töltőt használom, hanem a rácsukósat.
-
válasz
veressjanos #2798 üzenetére
Ok, egyik már nekem is lejár, azt én is oda tudom. De a többi jelenleg jó. Szedjem le erőszakkal és ragasszam újra? Nem szívesen..
Viszont így meg bármikor megadhatja magát és közel sem biztos, hogy otthon az ágyban fog leesni.
Ezért lenne jó, ha lenne tartalék
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #2774 üzenetére
Szerintem meg pont ellentétesen kéne működnie. Ha a külső fény erős, akkor erősebbre teszi a világítást, sötétben meg alacsonyra.
Igaz ennél a kijelzőnél nappal nulla fény kellene, de én akármit állítottam, nappal maxra teszi.
Ki is kapcsoltam az kézmozdulatra világítson, sok a fake bekapcsolás, éjjel pl, vezetés közben, stb.
Zavaró. -
válasz
veressjanos #2701 üzenetére
Reggel felkeltem, csekkoltam 9 óra 20 perc alvás volt. Délelőtt valamikor levettem a kezemrol és délután mikor felvettem látom 14 óra alvást ír aznapra rendesen mutatta, mikor voltam ébren a többi meg deep sleep volt.. Ezért gondoltam hogy a levett órát úgy vette hogy aludtam. Vagy ez hülyeség?
-
adathor
csendes tag
válasz
veressjanos #2615 üzenetére
Viszed wc,zuhanyzóba...nekem nagyon nem èletszerű. Én szándékosan sport órát akartam...sportra használni
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #2615 üzenetére
Ez igaz, viszont az összes szakadásnál rezeg, ami naponta sokszor előfordul, még lakáson belül is. Én pár óráig bírtam.
-
Gergo_R6
csendes tag
válasz
veressjanos #2390 üzenetére
Köszi. A 3. pontnál az lenne a lényeg, hogy amikor újra hatóhávba kerülök dobja át az értesítést amik azalatt érkeztek mialatt távol voltam.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #2356 üzenetére
Ja, én nem használok repülő módot. 20% kb nálam is, de napi 100 értesítés tuti van.
-
haligali72
aktív tag
válasz
veressjanos #2350 üzenetére
Folyamatos pulzussal?
-
viralmind
aktív tag
válasz
veressjanos #2340 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ha a rezges ellenere sem tudsz az orara nezni, akkor a szamlapon lehessen kesobb latni , hogy van egy ertesites amit meg nem neztel meg, es mondjuk az alkalmazasnak megfelelo ikon lenne kirakva a szamlapra. Igy eldontheted mennyire fontos az ertesites es fel akarod -e oldani az orat , hogy megnezd ki , vagy melyik alkalmazas kuldte, tobbet ugysem latsz , vagy erdemes-e elovenni a telefont az egesz uzenet megtekintesehez.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
veressjanos #2331 üzenetére
Vagy egyszerüen berakaod a töltőbölcsőbe, és a gépre dugod, majd bemásolod. Nem kizárt, hogy OTG kábellal is mehet, telefonon keresztül.
-
István1980
csendes újonc
válasz
veressjanos #2327 üzenetére
Köszönöm
És esetleg leírnád hogy hol találom ezt a frissítést és hogy töltöm át a zenét?
Sajnos nem vagyok egy pc guru, nem találom ezeket. -
worxland
addikt
válasz
veressjanos #2299 üzenetére
Ja, amelyik számlapnál be van állítva alapból. Én arról beszéltem, ahol nincs.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #2289 üzenetére
Nálam jó.
-
veressjanos
aktív tag
válasz
veressjanos #2287 üzenetére
Szuper lett.
Csak most meg nem számolja a lépéseket. -
havri1
félisten
válasz
veressjanos #2283 üzenetére
Nekem mai napig tökéletes. Ugye mindenből a gyárit használjátok? Fw, app?
-
Macika66
őstag
válasz
veressjanos #2258 üzenetére
Brácsa.
-
Macika66
őstag
válasz
veressjanos #2250 üzenetére
Sokan tudják, hogy egy nagy szimfonikus zenekarban játszom.
A próbák (és hát a koncertek) alatt nem szabad elővenni a mobilt. Ez azt jelenti, hogy 4,5 óra alatt összesen 20-25 percnyi szünet van megnézni az üzeneteket, nem fogadott hívásokat, stb-stb., WC-re menni, meg minden egyebet elintézni...
Az órámra ránézni meg nem tilos két hang eljátszása között sem...
Hát ezért...
-
Peter.70
addikt
válasz
veressjanos #2250 üzenetére
Ez így van, csak ha éppen olyan üzenet jön, ami nem olyan fontos, akkor nem veszem elő a telefont. Vagy nem biztos, hogy minden helyzetben elő lehet venni a telefont.
Ennek ellenére lényegében egyet értek Veled
-
Peter.70
addikt
válasz
veressjanos #2242 üzenetére
Gondolom talán van olyan számlap, aminek más a háttere az értesítéseknél
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
veressjanos #2242 üzenetére
Szerintem csak kérdezte.
-
llaci63
tag
válasz
veressjanos #2219 üzenetére
A nemzetközi csoportban sokan panaszkodnak a háttérvilágítás random felvillanásáról, állítólag írtak is a supportnak, javítás folyamatban! Egyébként az enyém is ilyen felvillanós lett, a 2.3.5.0 val semmi baj nem volt, ezért javítottak rajta!
-
stickermajom
addikt
válasz
veressjanos #2217 üzenetére
Facebook csoportban írták páran.
-
stickermajom
addikt
válasz
veressjanos #2209 üzenetére
Honor 8. Reggel és este szinkronizálok az Amazfit app-ban.
-
Zsolt74
senior tag
válasz
veressjanos #2167 üzenetére
-
Zsolt74
senior tag
válasz
veressjanos #2158 üzenetére
Napon jól látható, de én nagyrészt beltérben használom, és nekem a fekete háttérrel (háttérvilágítás nélkül) sokkal rosszabban olvasható mint fehérrel.
-
kircsi28
aktív tag
válasz
veressjanos #1999 üzenetére
Szia!
Miért kellett aksit cserélni és hol csinálták?
Most vettem 3 napja, de nagyon gyorsan merül, eléggé zavar, hogy ilyen -
havri1
félisten
válasz
veressjanos #2086 üzenetére
Az enyém is zöld.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1999 üzenetére
Akksicsere?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
veressjanos #1995 üzenetére
Mert Amazfit Verge-nek hívják.
-
kovacs65
őstag
válasz
veressjanos #1813 üzenetére
Egy "olyan" séta lépésszáma egyáltalán nem biztos, hogy reális lesz. Ugrálunk egy helyben, toporgunk, utána futunk, felemeljük stb, ilyenkor másféle mozgást is számolhat lépésnek.
-
Peter.70
addikt
válasz
veressjanos #1813 üzenetére
Együtt kell hangosan számolni, egy km után a gyerek tud számolni 1000-ig
-
kovacs65
őstag
válasz
veressjanos #1811 üzenetére
Ne a telefonnal hasonlítsd össze, hanem a valós (általad számolt) lépésszámmal!
És ha a telefon számol rosszul? -
kovacs65
őstag
válasz
veressjanos #1808 üzenetére
Én a lépésszámlálót úgy teszteltem, hogy gyalogosan számoltam lépéseimet. Nem telefonnal vagy GPS-szel.
A buszmegállótól a vasútállomásig kb 700 lépés. Max 4-5 volt az eltérés. Ez szerintem elég jó arány. -
válasz
veressjanos #1617 üzenetére
-
válasz
veressjanos #1614 üzenetére
Én is ilyen hatalmas összegért vettem, csak én Aliexpress-ről.
Most rendeltem egy feketét is. Gondoltam arra ott a gyári, de akkor jobb egy ilyen a pöcökvédelem szempontjából.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1612 üzenetére
Van fekete is belőle? Nekem is kéne rendelni egy másikat.
-
Peter.70
addikt
válasz
veressjanos #1569 üzenetére
Telefonról hallgatott zenét az órával irányítani? Max ha watchdroidot használ
-
válasz
veressjanos #1562 üzenetére
Éééés Ked van
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1551 üzenetére
Igaz.
Itt valami más lesz. Váltottam másik számlapot, majd vissza, és most működik..
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1548 üzenetére
De ez nem az említett számlap
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1545 üzenetére
Hm, és írja kis üzenetben, hogy press power first, vagy mi?
Mert látszólag első gombnyomásra nem történik semmi, csak megjelenik a mp mutató. Második nyomásra már léptet.Érdekes, mert nemrég valaki pont ilyenre panaszkodott, hogy napközben aktív az óra. Tehát valószínűleg ott is hasonló a gond, mint nálam.
-
veressjanos
aktív tag
válasz
veressjanos #1199 üzenetére
Nekem is eladó. Az idézett hsz-ben van a fotó.
-
Foose
addikt
válasz
veressjanos #1436 üzenetére
Hát,mint azt többször is ecseteltem,nekem jóformán semmi használattal fogyott annyi amennyit elég sokszor írtam.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1407 üzenetére
A félbevágott négyzet, hogy nincs telefon csatlakoztatva.
-
TOZ
addikt
válasz
veressjanos #1388 üzenetére
Pedig sokkal jobb nem melyrol jonni fel egy oracsorgesre... Nekem.
Ha ebresztore kelek, akkor az (nekem) olyan, mint a mikor a fuldoklot az utolso pillanatban kirantjak a vizbol. Egesz napom oda.Modszerem a kovetkezo. Magamtol felkelek, mikor megebredek. Ez altalaban 5 es f6 kozott van. 6ig raernek. De jobb igy, mint ha visszaaludnek (mert tudnek) es egy oracsorges ebresztene.
De mindenkinek mas jon be.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1388 üzenetére
Ezt igazából tapasztalni kell, nem is olvasni.
Nekem volt szerencsém még ezt használni, sokkal jobb. Beállított idő előtt 30 perccel kezd el monitorozni, és ha feljön az ember alfából, akkor ébreszt. Általában nekem 10-15 perccel volt korábban, mint a beállított idő. De volt, hogy akkor ébresztett, mert nem volt könnyű alvás. (Az alvások analizálásánál látszanak a ciklusok, ahogy váltogatják egymást). Sokkal könnyebben tértem észhez. Az a 10 perc semmit nem ér egy normális 8-10 órás alvási ciklusnál, hidd el.
Én jobban szeretek félálomból ébredni, mint mínusz 2-ből, amikor fél óráig azt sem tudom, hogy jövök vagy megyek.
Nyilván amikor csak 3-4 órákat alszik az ember, más, de akkor meg nem kell bekapcsolni, ennyi -
tomboy84
tag
válasz
veressjanos #1383 üzenetére
10 perc példa volt. Ha azt érzékeli, hogy ébredezel és rövidesen úgy is kelned kéne akkor felébreszt.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1383 üzenetére
Intelligens ébresztés, keress rá.
MiFit tudta, én használtam, jó dolog.
Mondjuk 6-ra van beállítva, de 5:42kor van ideális, sokkal jobb. -
tomboy84
tag
válasz
veressjanos #1380 üzenetére
Azért ez nem így működik. A beállított időpontban mindenképp felébreszt, de ha előtte 10 perccel úgy érzékeli, hogy nem vagy mély alvásban, akkor felébreszt már akkor. Persze, 3 órával az ébresztés előtt se fog felébreszteni, ha épp nem vagy mély alvásban
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1376 üzenetére
Igen, nekem is így volt. Pl 100% töltőn, mire leveszem, már 99%
De összességében teljesen rendben van. Vettem tiszta alkoholt patikában, azzal megpucoltam minden érintkezőt, és most lekopogom jól tölt..nem küldöm vissza. (kikapcsolom mindig, és úgy töltöm, 90% felett általában leveszem). -
Foose
addikt
válasz
veressjanos #1351 üzenetére
Áh, egész nap tekerek, csinálom a dolgom, most hazafelé ment 3 és fél percig a tréning mód, de egész nap offline...! És ahhoz képest hogy reggel 99-en volt, most 89. Mennyire fog ez merülni ha tényleg használom??? Az szerintem nem lesz 5 napos üzemidő.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1351 üzenetére
Szintén zenész. Van amikor kevesebbet nézem, vagy kevesebb az értesítés, akkor 10% 24h alatt. De van amikor 25% is esik. 50% töltöttseg körül teszem töltőre.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1337 üzenetére
Nekem meg pont az ellenkezője van. Eddig 3 évig egy Miband-et használtam. Reggelre rendszeresen 2-300 lépést regisztrált. Természetesen kamu, karlendítést is számolta. Az óra nullával indul, nagyon keveset számol. Valótlanul keveset. Elmentem a boltba meg vissza, és 64-et számolt csak. Képtelenség.
Nap végét általában 2-4e lépéssel zárom Miband 14-16000 körül mutatott. Valahol a kettő közé tenném a valósat. -
worxland
addikt
válasz
veressjanos #1333 üzenetére
Éjfél után feküdtél le vagy alvajáró vagy.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1333 üzenetére
Jobb vagy bal kezes vagy?
-
esox
senior tag
válasz
veressjanos #1303 üzenetére
Bedobnád ennek a töltőnek a linkjét? Láttam alin is, de van 3 és 7$-ért is.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1293 üzenetére
Nekem a 7-ikben, de így is szorosnak tűnik, nem tudnám elviselni szorosabban
A zöld az a pulzust méri csak, nem használom. Igazából csak az értesítésekre van, meg ébresztésre. -
válasz
veressjanos #1305 üzenetére
De ott nincs paypass, és meg nem bízok az alypay-ben, messze nem olyan customer friendly., mint a pp. A gearbest, amennyiben EU express terméket megfog a vám, ezt igazolva megtéríti a költségét. Egyébként én mindent EU express rendeltem tőlük és soha nem fogta meg vám, még a robotporszívót sem. És soha nem volt a csomagoláson kínai feladási cím sem, csak az angol.
-
válasz
veressjanos #1301 üzenetére
A tévedés jelen esetben fennáll. Nem jó helyen olvastál utána. Itt van egy jó iromány, ezt olvasd el. De ha itt a fórumon beírod a keresőbe, hogy EU express, szintén találsz egy csomó hasznos hozzászólást.
-
válasz
veressjanos #1298 üzenetére
Tök mindegy, hogy HK, vagy china warehouse, a szállításnál cca 12$ ki kell választani az EU Express shippinget és akkor először egy köztes angliai pontra küldik, és onnan DPD futár hozza házhoz. Én így vettem márciusban, akkor is HK warehouse volt, és vám- áfa mentesen itt volt két hét alatt.
-
válasz
veressjanos #1296 üzenetére
EU expressz szállítás, és akkor nemvámgyanús, mert angliából hozza a dpd.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1285 üzenetére
Mármint milyen érzékelés? Nem tudom kinek milyen feszes a szíj, nekem pl az ujjam nem fér alá.
-
havri1
félisten
válasz
veressjanos #1281 üzenetére
Nekem lecsúszik a kezemhez teljesen. Ha szorosabbra veszem, nagyon zavar.
-
Kajla5
aktív tag
válasz
veressjanos #1269 üzenetére
Köszi a választ.
Még egy kérdésem volna.
Az Aliexpressre vagyok beregisztrálva.Vettem már sokmindent de a garancia idáig nem foglalkoztatott mert nem volt akkora érték.Viszont ha most megrendelem az órát és gebasz van akkor mi van a garanciával? -
Foose
addikt
válasz
veressjanos #1260 üzenetére
dolgoztam érte eleget... Sokszor reggel 7től este 8ig... Tudja valaki hány mm az óratok átmérője?
-
Kajla5
aktív tag
válasz
veressjanos #1239 üzenetére
60.000Ft
Szóval azt mondod, hogy inkább a Stratos? -
Foose
addikt
válasz
veressjanos #1233 üzenetére
Sajnos postás vagyok,az ilyen csomagot viszont nem postás viszi. Bár ilyen egyszerű lenne
-
Ateszpapa
addikt
válasz
veressjanos #1233 üzenetére
-
veressjanos
aktív tag
válasz
veressjanos #994 üzenetére
Már Alsónémediben van! Talán holnapra ideér!
-
veressjanos
aktív tag
válasz
veressjanos #984 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Robotporszívók
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest