Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
lejárt a szerkesztési idő.
ezt most találtam: [link]
van a pro-ra stabil global rom -lehet, h ez csak nekem újdonság
ebben is vannak spec kínai app-ok?
bocs a sok kérdésért[ Szerkesztve ]
INTJ
-
Milestone2
nagyúr
válasz stingy2 #1900 üzenetére
OK. Most gyári stabil hányas van fenn? Zárt BL-nél CSAK Updaterrel frissíthetsz.
Vagy az en.miui.com -on levő leírás alapján tiszta telepítés [link]...tegnap valaki írta hogy ír egy magyar leírást...[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Steve1207
veterán
válasz Milestone2 #1905 üzenetére
Igen, ha meglesz a teló és lesz pár órám vacakolni vele, akkor megcsinálom.
Más: Global Stable ROM V7.1.7.0, elég friss: [link]
.
-
stingy2
senior tag
válasz Milestone2 #1905 üzenetére
7.1.18.0 van fenn,zárt bl- ez elvileg a legfrissebb kínai stabil.(nekem még nem jött frissítés a 20-asra)
most azon gondolkodom, hogy felteszem a global rom-ot, ahhoz van leírás:[link]
"Please wipe all data in Recovery mode if you want to update to a discontinuous ROM version"-azt nem tudom, hogy ezt hogy kell csinálni?INTJ
-
Charx
senior tag
Mintha valami beakadt volna, alvó üzemmód után nem akart visszacsatlakozni, ill. vissza csatlakozott, csak nem volt net. TWRP 3-ból, de nekem sima note3-am van.
-
mrszitya
senior tag
Ugyanez volt nálam is. Biztonság app / Adatforgalomban az adattömörítést kapcsold ki, ha esetleg aktív, és még fennáll a probléma. Tömörítést végző szervereik valószínűleg nem a szokásos módon működtek.
Másik lehetőség, a WiFi beállításokban a rossz minőségű kapcsolatok elkerülésének a kikapcsolása, ha esetleg nem az előbbi dolog lesz a hunyó.
-
siletto
tag
válasz Mephistoone #1907 üzenetére
Ha a kommenteket végig olvasod alatta, írják hogy nincs benne a rakás kínai app, de magyar nyelv még mindig nincs, de pl Német se, csak angol,francia, meg pár keleti nyelv.
-
-
Mephistoone
senior tag
válasz Milestone2 #1915 üzenetére
De hat ez az en.miui.com on van a hivatalos letolteseknel
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Mephistoone #1916 üzenetére
Most már látom. Én a kínai oldalon néztem.
Az jó! Az mehet!Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Kornel
veterán
Na kivancsi vagyok, hogy ki mire jut ezzel a global rommal.
Ha jo, lehet cserelem a sphinx-et. -
siletto
tag
Most akkor mégis van remény, vagy most mi van?
-
Milestone2
nagyúr
válasz siletto #1921 üzenetére
A Global az nem a magyar....
De egyébként igen, remény az mindig van...valamire...
Egyenlőre most az a jó hír, hogy kiadták, kirakták a hivatalos letöltőoldalra....[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
balazs312
tag
válasz Milestone2 #1922 üzenetére
Biztos agyonjáratott kérdés, és kérlek ne fogjátok a fejeteket a következő kérdésért
De mi a különbség a global és a china rom között? -
Milestone2
nagyúr
válasz balazs312 #1923 üzenetére
A Globalban van +18 (asszem) nyelv a kínain kívül. A China ROM-ban csak kínai és angol. Hivatalosan magyar nem lehet benne. (Hacsak nem tették bele a miui v5-ből a fordítást, de az meg nem fogja teljesen lefedni a miui v7-et!!!!)
ERGO, ha a Globalban nem találtok magyart, akkor célszerűbb a China-t használni angolul, mert abban nem foglalja a helyet feleslegesen a sok nyelvi csomag...
[ Szerkesztve ]
-
balazs312
tag
válasz Milestone2 #1924 üzenetére
áhá értem köszi (azt már tudom hogy mókoltban van csak magyar, mindennapos téma ha jól látom )
Akkor a china is meg fogja tenni nekem
Vagy nem együtt frissül a kettő?[ Szerkesztve ]
-
siletto
tag
válasz Milestone2 #1926 üzenetére
De a globalból kiszedték a sok kínai szemetet,nem? Legalábbis valaki a kommentek között ilyesmit írt
-
Kornel
veterán
Gyerekek, mekkora kiralysag az infra
-
Milestone2
nagyúr
válasz siletto #1927 üzenetére
Tapasztaljátok meg.
Ugye "Globalnak" hívja magát a módosított ROM is abból biztos kiszedték.
A hivatalos Global-t sosem használtam feltelepítettem, megnéztem milyen nyelvek vannak benne és már töröltem is. Szóval nektek kell megnéznetek....vannak-e benne titeket zavaró tyúklábas alkalmazások...menüpontok...Golyós: ilyen "kis genya"vagy?
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz Milestone2 #1930 üzenetére
Néha muszály.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
ElDiabloo
senior tag
Spemalltól TN után hány nappal később jön átlagban a DPD sms ? A TN megvan két napja, de még semmit nem ír.
-
Steve1207
veterán
válasz ElDiabloo #1933 üzenetére
3 nap volt nálam, de nem az SMS-től függ, hogy mikor lesz meg, mert a 2-5 nap, amit írnak benne nem reális. Mire HK-ból a FR-hoz ér, meg ott vacakolnak, addig letelik az 5 nap.
Szerk.: amúgy ugyanaz a szám, minusz az utolsó számjegy, de ha beírod ugyanazt DPD-be akkor kidobja majd.[ Szerkesztve ]
.
-
Mottie
őstag
válasz ElDiabloo #1933 üzenetére
Ossze vissza. Spemalltol nem is kaptam volna TN-t ha nem kerem kulon
Itt DPD sms csak aznap jon, mikor kiszallitjak.Gocpontok:
HK (Item ready for dispatch - Mire elkuldik...)
FR (Inbound linehaul scan - ?vam?)Ha ezeken tuljutott akkor mar par napon belul kiszallitjak (Ekkor kerul a DPD-hez)
Be Victorious!
-
golyós
addikt
válasz Mephistoone #1932 üzenetére
Sajnos az sem jó.Rákérdezek az Upc topicban hátha.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
DMG
senior tag
válasz Steve1207 #1841 üzenetére
Köszi! Várom, nagyon bosszant, hogy egy erős SOC és a VR-től meg behányok, mert darabos, hátha nálad más a helyzet.
Ez a hivatalos Global érdekelne engem is, ha valaki próbálná írja már le milyen, legyen kedves!
Google App rajta van? Kínai cuccok ki lettek gyomlálva?[ Szerkesztve ]
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Tudom, megígértem, de egy kicsit késni fog az összefoglaló frissítése, el vagyok rendesen havazva... Milestone2 és sok másik kollégának köszi a sok hasznos linket, majd meghálálom.
Bocsi, remélem nem lesz harakiri. -
Milestone2
nagyúr
válasz ElDiabloo #1917 üzenetére
Kicsit megkésve. @ElDiabloo!
Egyenlőre úgy tűnik RN3-ra, Mi4S-re, Mi4C-re nem lesz GLOBAL....hivatalos MIUI kommunikáció szerint, ezentúl CSAK azokra a készülékekre adnak ki GLOBAL ROM-ot amit nem kizárólagosan belpiacra készítettek (tehát nem érdekli őket, hogy a webshop a belpiacost is forgalmazza külpiacra)[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Criminal017 #1938 üzenetére
A harakiri csak rajtad múlik.
-
siletto
tag
sfb2c tracking nektek sem működik? Pár napja már kínai szöveggel jön elő, de trackelni nem lehet.
Kár, mert a 17track nem ír annyi infót, mint ez. Ott csak annyi van, hogy elküldték-megjött,elküldték-megjött, a vámról például semmi. -
siletto
tag
válasz Freddycom #1942 üzenetére
Köszönöm!
Ez nagyon furcsa, én eddig a "http://sfb2c.com/?a=trackEn" címet használtam, amit itt is írtak, de az kb 3 napja nem működik, minden esetre köszönömEzek szerint az enyém 12.-én ment át a linehaul scanen, tegnap pedig elstartolt "MAZARIN"-ból
[ Szerkesztve ]
-
tt124307
tag
válasz siletto #1941 üzenetére
Működik az, csak jó URL-t kell beírni: http://intl.sf-express.com/?a=trackEn
De célszerűbb a http://www.dpd.com/hu oldalon nézelődni, mert ha már megérkezett a franciákhoz, akkor onnan pontosabb infót kapsz.
Látom valaki beelőzött
[ Szerkesztve ]
-
XenHai
senior tag
Valaki csinálna egy részletes össze hasonlítást a globál és a Kínai rommal?
Meg ,hogy a kínait angolra állítva mi nem lesz angol és milyen kínai programokat nem lehet törölni? -
katalin888
aktív tag
A Xiaomi Note 3-ra meg nincs olyan stabil Cyanogen ROM mint a Mi 4c-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest