Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• himpike

aktív tag

válasz bb0t #606 üzenetére

Én nagyjából tartom a diétámat de a legtöbb ember számára nyilván ismeretlen az Orbán-féle cukorbeteg adó. Ha 2 egymást követő HbA1C értéked(3 hónapnak el kell telnie különben visszadobja a labor, nem csinálják meg) 8% felett van akkor fizetheted magadnak az insulint, vagy visszaválthatsz a régi típusú "rosszabb" insulinra.
    Normál esetben nyilván nincs értelme manipulálni mert magadat vered át vele, viszont fizetni ezért finoman szólva is diszkriminatív, mert akkor minden szívbetegnek is legyen tökéletes testsúlya vagy fizesse minden gyógyszerét támogatás nélkül saját maga ugye.... vagy a magas vérnyomásosok pl.
    Mivel a cukrot nagyon sok dolog befolyásolja nem csak az evés ez a rendelet nettó szarháziság. Pl van egy nyaki gerincsérvem 6-7 csigolya között, ha beáll mozdulni se tudok és a fájdalomtól is felfelé megy a cukor, de lehetek covidos vagy akármi más is, stresszelhetek is stb. Lesz mondjuk egy 8.1%-os eredményem.
    Biztos lehetsz benne hogy a következőt manipulálni fogom hogy biztosra menjek.
    Ha otthon vagyok mindig tökéletes minden cukorérték, ha dolgozok akkor nagyon csúful el tud menni néha, plusz mivel rég óta vagyok beteg van hogy egyszerűen elfelejtek oltani.
    Még rosszabb ha eszembe jut az oltás de nem emlékszem hogy beadtam-e és túlnyomom magamat.

Vércukrot csak párban érdemes mérni, evés előtt és utána másfél órával. Csak szimplán egyet mérni nincs értelme, nem tudom honnan indultál vagy hová jutottál. Tehát este megméred, eszel, rámérsz 2 óra múlva és látni fogod hogy gond van. Itt jegyezem meg hogy ha este felmegy akkor máskor is felmegy nap közben...

• woodworm

veterán

válasz bb0t #606 üzenetére

Ezért szoktak terheléses vizsgálatot kérni, az 5 pontos mérésből már a grafikon lefutása is látszik.

Új hozzászólás Aktív témák