Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
Lehet poénkodni, de halál komolyan kíváncsi vagyok arra, hogy mások mi alapján tudják biztosra mondani, hogy amiben ők hisznek, amit ők olvastak na az lesz az igazság? Számomra semmivel se hiteltelenebb ez a dokumentum film, mint néhány számomra ismeretlen fórumozó állítása, amiket ők is az alapján tudnak, hogy olvasták/látták valahol. Na meg persze oké kipróbálták. Na de ebben a filmben például a vegán étrend mellett érvelnek elvileg olyanok, akik azt próbálták ki. Akik itt a ketó melett érvelnek, azok meg valószínűleg a vegánt nem próbálták. Én meg itt vagyok alapvetően inkább a kiegyensúlyozást gondolom jónak, de honnan a picsából tudjam, hogy akkor melyik is a jó?
Ott van például az az érv, hogy kell a szénhidrát, hiszen alapból arra van berendezkedve a szervezet, hogy glükózt használjon VS nem kell a szénhidrát, hiszen úgyis megcsinálja magábak.
Na most ha én logikusan belegondolok, akkor nekem az 1. az logikusabb, hiszen, ha a zsír a természetes energia forrása a szervezetnek, akkor minek küszködik vele, hogy abból glükózt csináljon, miért nem használja csak úgy alapból fel mint zsírt? Az alapján, hogy a szervezet a kisebb energia befektetésre szokott törekedni ( hiszen az izmot se tartja fent, ha nem érzi, hogy szükség lenne rá), nekem ez lenne a logikusabb. De ugye, honnan tudhatom, hogy melyik az igaz?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla