Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Úgy az ezredfordulóig bezárólag voltak jelentősebb havazások.
89-es évjáratú vagyok és még én is emlékszem komoly telekre, reggeltől estig tartó játékokra kint.
Nem egyszer, de nem is kétszer volt olyan nagy hó, hogy 7-8 éves létemre nekem derékig ért. Fent a hegyen akár vállig is és a teraszos telken hasasokat ugráltunk a friss hóba 2-3 méter magasságokból.
Nem is csináltunk belőle problémát, még örültünk is neki. Manapság meg leesik 10 centi és tömeghisztéria üti fel a fejét.
Épp a hetekben néztem havazási statisztikát és azon bizony látszik, hogy 2001 óta egyetlen egyszer sem volt fehér karácsonyunk (definíció szerint, amikor az ország nagy részét maradandó hó lepi el).
Manapság november végén, dec. elején kicsit megmutatja magát a hó, aztán csak januárban látunk újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes az Epic Store-ban a Universe fo Sale
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Társasjáték topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Eladó Bowers & Wilkins ASW608 mélysugárzó, fekete
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest